acnelan®
medicinsk acnebehandling

ANTI-BLEMISH PROFESSIONAL SOLUTIONS

Professionell medicinsk behandling för intensivt förebyggande av acnebenägen och seborroisk hud.

mesoestetic erbjuder acnelan för effektiv, snabbverkande och bekväm kontroll av acnebenägen och seborroisk hud. Metoden erbjuder en komplett produktlinje och ett övergripande tillvägagångsätt på patologins olika utlösande faktorer. Kombinerar en intensiv professionell behandling på klinik med en underhållsrutin hemma.

acnelan har en övergripande och direkt verkan på de olika faktorer som bidrar till acnebenägen hud. Kärnan i formulan är m.acne complex, en unik sammansättning av aktiva ingredienser som är specifikt utvalda för sina kompletterande egenskaper. Sammansättningens viktigaste ingredienser är salicylsyra, mandelsyra och natriumlepargilat som tillsammans med vårt exklusiva bexaretinyl complex har en unik synergisk effekt för en komplett djuprengörande och föryngrande verkan av acnebenägen och seborroisk hud.

På in vitro-nivå har man studerat egenskaperna hos de aktiva ingredienserna i m.acne complex och de visar att rodnaden och svullnaden av skadorna minskar. Man har även kunnat se en minskning av den depigmenterande effekten utifrån den minskade produktionen av melanin.

FÖRDELAR

- Minskad talgproduktion: talgkörtlarnas utsöndring reduceras.

- Kontroll av bakteriell spridning: tillväxten hämmas. Produkten förhindrar reproduktionen av de varianter som är en del av hudfloran och kan infektera igentäppta körtelkanaler.

- Minskar hudens rodnad och svullnad: dämpar och lugnar intensiteten av inflammationer som uppstår på grund av acneutbrott.

- Hyperpigmentering efter acne reduceras: reducerar skador efter acne. Produkten minskar de hyperpigmenterade områdena som uppstår efter ett acneutbrott.

Resultat

efter
före före
efter
Minskat antal skador efter 2 veckor
efter
före före
efter
Minskat antal skador efter 6 veckor

Metoden acnelan® kombinerar en intensiv medicinsk behandling med en komplett linje med produkter för underhåll i hemmet. Den innehåller följande: Ett rengöringsskum för dagligt bruk, en universell mångverkande kräm som du kan använda varje dag, en renande ansiktsmask som öppnar upp igentäppta porer att använda varje vecka och en kräm för specifik användning.

Appliceringen av den medicinska behandlingen utförs under tre behandlingstillfällen med 15-21 dagars mellanrum. Specialisten avgör, utifrån hudens förmåga att återhämta sig och hur känslig den är, hur många dagar man ska vänta mellan tillfällena.

Hudtyp blandad och fet.
Behandlingsområde ansikte.
Oro fet hy och akne.

Behandlingsinformation

Acne vulgaris är en mycket utbredd kronisk patologi som orsakas av ett överskott av androgener. På klinisk nivå omfattar det många olika hudåkommor med olika typer av skador, till exempel pormaskar, blemmor, finnar, knölar, ärr och hyperpigmenteringar.

Samtidigt kan acne få sociala konsekvenser och påverka hur man mår och känner sig. Det kan därför försämra livskvaliteten för drabbade personer.

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER