age element® brightening
complex plus

ANTIAGING BRIGHTENING SOLUTIONS

Chockbehandling med intensiv förnyande effekt som ger lyster. Med 15 % isolerad ren C-vitamin för bästa möjliga effekt.
5,5 ml x 4

4 veckors intensiv behandling med antioxidanter som vitaliserar och ger huden lyster. Koncentrat med 15 % C-vitamin som stimulerar hudens förmåga att skydda sig mot fria radikaler och bromsar åldrandet. Den förbättrade formulan har aktiva ingredienser som främjar överhudens förnyelse och ger en revitaliserad hud med lyster.

hyaluronsyra

Trisacárido

C-vitamin

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning en gång om dagen.
Användningstillfälle kväll.
Clock en gång om dagen, kväll.

4 veckors behandling. C-vitaminet är inkapslat i locket för att bevara egenskaperna tills produkten används. Aktivera C-vitaminet före appliceringen genom att följa de här stegen: - Ta av locket och ersätt det med det som innehåller kapseln med rent C-vitamin. - Tryck på flaskans lock tills det tar stopp. På så sätt frigörs C-vitaminet. - Skaka ordentligt i 1–2 minuter och låt stå i ytterligare 2 minuter innan du byter ut locket mot pipetten. När två minuter har gått kan du applicera produkten på ren och torr hud. Gör behandlingen på kvällen. Massera försiktigt in dropparna jämnt över ansiktet tills de absorberats helt. Varje flaska räcker till 7 dagars behandling. Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var fjärde månad för att hålla huden i toppskick.

Varumärke age element® brightening
Kategori hemvård
Ålder Alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Intensiv chockbehandling för hud utan lyster, ojämn hudton och de första ålderstecknen.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER