anti-stress mask

lugnande ansiktsmask

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Intensiv ansiktsmask som lugnar och lindrar rodnad och känslig hud.

100 ml

Intensiv ansiktsmask som lugnar och lindrar rodnad och känslig hud.

LUGNANDE, ANTIINFLAMMATORISK OCH MOTVERKAR RODNAD: med extrakt av röda alger och saffransblomma verkar den på inflammationer, känslig hud och rodnader. En lugnande växtsammansättning med aloe vera, kamomill och ringblomma, som har en erkänd regenererande, lugnande och mjukgörande effekt.

BALANSERANDE VERKAN: den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i optimalt skick.

VERKAR MOT FÖRORENINGAR: en aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

aloe vera

extrakt av rhodosorus marinus

extrakt av saffransblomma

urban D-tox

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger i veckan.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger i veckan, morgon och kväll.

Applicera ett generöst lager av produkten på ren och torr hud och låt verka i 10–15 minuter. Torka bort resterna med en fuktig svamp eller kompress.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp känslig
anvisning Lugnar och återställer balansen och komforten hos känslig eller skadad hud efter: yttre påfrestningar (sol, epilering, rakning, friktion eller liknande) eller professionella behandlingar (peeling, laser och liknande) som kan göra huden känslig, att den rodnar eller känns allmänt irriterad.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER