bodyshock®
estetisk kroppsbehandling

BODYCARE PROFESSIONAL SOLUTIONS

En komplett behandling som går att anpassa till 100 % för att rikta in sig på 6 specifika områden och formler utvecklade med ultrakoncentrerade aktiva ingredienser.

Behandlingsprogram för att kroppens siluett. Programmet är dynamiskt och går att anpassa till 100 % efter patientens behov och symtomens utvecklingsgrad.

Går att kombinera med de mest avancerade teknikerna: dränering med elektrostimulering, elektrobehandling av porer, RF + LED-ljusterapi.

6 huvudsakliga behandlingsområden.

Specifika produkter för underhåll hemma.

Maximala koncentrationer av aktiva ingredienser med bevisad effekt.

Resultat

efter
före före
efter
Reducering av magen
efter
före före
efter
Reducering av magenl
efter
före före
efter
Reducering av lokalt fett och celluliter med ytliga blodkärl (ödem)
efter
före före
efter
Reducering av bristningar
Fler resultat

Behandlingen består av att en specialist tar fram en 100 % individuell kombination av aktiva ingredienser anpassade efter patienten och de estetiska förändringarna. Lösningen kombineras med 6 unika massagetekniker från meseoestetic som ökar behandlingens effektivitet och gör att de aktiva ingredienserna tränger in bättre i epidermis. Samtidigt används produkter hemma som förbättrar resultaten och bidrar till en omfattande förändring av kroppens siluett.

100 % individanpassad behandling på flera nivåer. För optimalt resultat rekommenderas 10 behandlingstillfällen med två tillfällen per vecka. Det går att behandla flera områden under ett och samma behandlingstillfälle.

Underhåll hemma: Det rekommenderas att man kombinerar behandlingen med hemvårdsprodukter redan från det första behandlingstillfället. Produkternas aktiva ingredienser kompletterar de produkter som specialisten applicerar och garanterar ökad effekt och förbättrade resultat. Det är mycket viktigt att vara konsekvent i behandlingen och därför måste man använda produkterna till bodyshock hemma för underhåll. 

Hudtyp alla.
Behandlingsområde kropp.
Oro kropp.

Behandlingsinformation

Dubbelhaka: Slapp hud på grund av överskott av fettvävnad som kan bero på ärftliga anlag eller för tidigt åldrande av solen.

Armar: Slapp och lös hud, främst på överarmarna.

Byst: De tappar tonus och elasticitet på grund av hormonförändringar, amning eller tidens gång, vilket gör att de blir mindre fasta.

Mage och sidor: Vävnaderna blir mindre fasta och man kan få lokala fettansamlingar på magen och sidorna.

Stuss:: Stussen blir mindre fast och huden kan bli slapp.

Ben: De tenderar att behålla vätska och få fettknölar, vilket leder till celluliter.

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER

behandlingsfaser

behandling i behandlingsrum

Under den första delen på klinik ställer man en personlig diagnos med hjälp av den exklusiva professionella plattformen bodyshock diagnosis system™.

Efter att man har tagit fram ett protokoll anpassat efter patientens behov börjar man en förberedande fas där en skonsam peeling görs för att förbereda huden för behandlingen. Den följs av en applicering av personligt anpassade aktiva ingredienser för att aktivera, förstärka och avsluta behandlingen.

Sessionen avslutas med en fas för att intensifiera resultaten för att förlänga verkan och ytterligare förbättra behandlingens resultat.

behandling hemma

Lösningar att använda hemma för att behandla de vanligaste kroppsliga förändringarna.

Konsistenserna och formaten är anpassade till varje område och symtom för att få bästa möjliga effekt av behandlingen.

En 100 % personligt anpassad behandling med hjälp av den professionella diagnosplattformen bodyshock diagnosis system™.

bodyshock hemmafas

*Det är viktigt att utföra behandlingen på en godkänd hudvårdsklinik och att den sedan följs upp av utbildad personal för att säkerställa att behandlingen utförs på ett riktigt, effektivt och säkert sätt.