bodyshock®
intensive mist

BODYCARE SOLUTIONS

Dubbelverkande mist för områden som mage och höfter.
2 x 35 ml

Intensiv mist med det mycket effektiva [meso]adipoactive complex™ som verkar på specifika områden och bidrar till att definiera och förbättra kroppens silutett.

Kombinationen av extrakt av mariatistel, koffein och arnicaextrakt förstärker sammansättningens verkan och dämpar synligt celluliterna. Den har en lätt konsistens som nästan försvinner på huden och är enkel att applicera med sprayen. Det gör att den är perfekt att använda innan träning. I kombination med de andra produkterna i sortimentet bodyshock förstärker och förbättrar den behandlingens resultat.

De aktiva ingredienserna har en stimulerande och tonande verkan. Det gör att du kan känna en intensiv värme eller stickningar där produkten applicerats. Den här effekten kan skilja sig från person till person, dag till dag eller när produkten appliceras. Känslan är en effekt av de aktiva ingrediensernas verkan på huden. Känslan är övergående och förväntad.

koffein

arnicaextrakt

mariatistelextrakt

L-karnitin

[meso]adipoactive complex™

Behandlingsområde kropp.
användningsfrekvens och tillämpning enstaka.
Användningstillfälle enstaka.
Clock enstaka, enstaka.

Applicera misten innan träningen och/eller som en booster före bodyshock celluxpert, bodyshock firm'up och bodyshock essential cream för att förbättra resultaten. Skaka produkten och vrid åt vänster för att låsa upp. Håll flaskan 20 cm från huden och tryck på den nedre delen för att spraya produkten över huden. Massera försiktigt in misten med cirkulära rörelser och fördela den jämnt till den absorberats helt.

Varumärke bodyshock®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Passar hud med fettansamlingar.
Behandlingsområde kropp
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER