cosmelan®
home pack

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

Paket att använda hemma till metoden cosmelan®. I paketet finns de produkter som ska användas hemma som en del av den professionella metoden cosmelan® och fortsätta den depigmenterande effekten för att ta bort och/eller reducera pigmentfläckar.
pack

Paket att använda hemma till metoden cosmelan®. I paketet finns de produkter som ska användas hemma som en del av den professionella metoden cosmelan® och fortsätta den depigmenterande effekten för att ta bort och/eller reducera pigmentfläckar. Produkterna reducerar kontinuerligt de mörka fläckarna och reglerar överproduktionen av melanin för att förhindra att de återkommer på lång sikt. Paketet innehåller:

- cosmelan 2: en ansiktscreme för att dämpa och/eller ta bort pigmentfläckar.

- melan recovery: ett balm med en lugnande och återställande effekt.

- melan 130 pigment control: en färgad solcreme med mycket hög solskyddsfaktor.

Klicka på den här länken om du vill veta mer om behandlingen cosmelan eller utforska alla våra depigmenterande lösningar.

Behandlingsområde ansikte.
Varumärke cosmelan®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Kompletterar den depigmenterande effekten av den estetiska behandlingen cosmelan® för att ta bort och/eller reducera pigmentfläckar. Pigmentfläckar är ett mycket vanligt besvär. De gör att huden blir mörkare på vissa ställen. Detta orsakas av en överproduktion av pigment eller melanin som fördelas ojämnt i huden. Denna överproduktion beror på en förändring av vissa cellulära processer som orsakar ett pigmentöverskott. Besvären kan drabba alla, oavsett hur melaninrik huden är och man kan tycka att det är jobbigt på grund av hur det påverkar utseendet, vilket även kan ge negativa konsekvenser för självkänslan.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER