couperend cream

kräm mot ytliga blodkärl

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Återfuktande creme som dämpar rodnader och stärker blodkärlen på känslig hud med utvidgade blodkärl.
50 ml

Återfuktande creme som reducerar ytliga blodkärl och rodnad på känslig hud med utvidgade blodkärl. Cremen stärker blodkärlen, minskar rodnaden och motverkar utvidgade blodkärl.

MOTVERKAR RODNAD: kombinationen av extrakt av gul sötväppling, stickmyrten, blåbär, hesperidin och aescin har en kraftfull antiinflammatorisk verkan och skyddande effekt på blodkärlen som minskar rodnad och stärker blodkärlen. Förbättrar hudens kvalitet och gör den jämnare och mjukare.

FUKTGIVANDE OCH TILLFÖR NÄRING: rik på squalane och pantenol som ger näring och elasticitet. Det motverkar även flagnande och irriterad hud.

BALANSERANDE: prebiotikan acetyl heptapeptid-4 främjar mikrobiotans balans och närvaron av nyttiga bakterier för att stärka hudens barriärfunktion och naturliga försvar.

ANTIOXIDANT: tretrapeptid-2 skyddar mot oxidativ stress orsakat av reaktiva syreföreningar som vi utsätts för under dagen.

acetyl tetrapeptid-2 (antioxidant)

acetyl heptapeptid- 4 (prebiotika)

centella asiatica

aescin

squalane

tranbärsextrakt

sötväpplingsextrakt

extrakt av ruscus aculeatus

hesperidin

pantenol

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera cremen två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera cremen på ren och torr hud efter att du har applicerat koncentratet som du vanligen använder. Massera in cremen tills den är helt absorberad.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp känslig
anvisning Utformad för känslig hud med benägenhet för utvidgade blodkärl. Den här typen av hud kännetecknas av lokala rodnader och ytliga blodkärl runt näsvingarna, näsan, kinderna och hakan. Vanligtvis har de form av spindelnät eller telangiektasier.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER