dermamelan® intimate
depigmenteringsbehandling för intimområdet

PIGMENT CONTROL INTIMATE SOLUTIONS

Depigmenterande metod särskilt utvecklad för underliv, perineum, anus, venusberg, insidan av låret och ljumskarna.
pack

Depigmenteringsmetod för intimområdet. Den är särskilt utvecklad för underliv, perineum, anus, venusberg, insidan av låret och ljumskarna. Metoden är unik för sin dubbla verkan, intensiva korrigering och pigmentreglering. Man ser synliga resultat redan efter ett enda behandlingstillfälle. Metoden har utvecklats i samarbete med specialistgynekologer.


Ta en titt på sidan om depigmenteringsbehandlingar för att ta reda på mer om alla depigmenteringsprodukter från mesoestetic.

azelainsyra

ferulsyra

fytinsyra

kojicsyra

mjölksyra

salicylsyra

niacinamid

extracto de raíz de glycyrrhiza

azeloglicina

PROTOKOLL PÅ KLINIK

Fas 1: intensiv professionell depigmentering
Området rengörs först med en gasväv och ljummet vatten.
- Steg 1: Applicera mesolips protector för att skydda slemhinnan, blygdläpparna och de yttre delarna och undvika att lösningen sprids.
- Steg 2: Applicera dermamelan intimate peeling (4 ml) på området som ska behandlas och fördela produkten jämnt med hjälp av en bomullspinne eller pensel. Det rekommenderas att applicera flera lager tills produkten är helt slut för bästa möjliga resultat.
Längsta rekommenderade exponeringstid: 7 min
Rekommenderad ordning för applicering: insidan av lår, venusberg, ljumske, yttre blygdläppar, perineum och anus.
Börja borttagningen i omvänd ordning.
- Steg 3: Applicera post-peeling neutralizing spray.
Torka bort rester med en fuktig gasbinda och torka sedan försiktigt huden.
- Steg 4: Applicera ett generöst lager (3-4 mm) av dermamelan intimate mask (7 ml) på området som ska behandlas med hjälp av en spatel. Applicera mesolips protector igen,
om det behövs. Produkten ska vara i kontakt med huden i 2 timmar.
- Steg 5: Placera dermamelan intimate occlusive film på det behandlade området för att låta de aktiva ingredienserna verka. Filmen har en blockerande effekt och förhindrar att produkten hamnar på andra ställen än de behandlade områdena. Engångstrosorna som finns i paketet undviker att produkten lämnar fläckar och/eller hamnar på andra områden.

RIKTLINJER FÖR APPLICERING HEMMA

Fas 2: Fortsatt depigmentering
- Steg 1: Ta bort dermamelan intimate occlusive film och dermamelan intimate mask 2 timmar efter appliceringen på klinik.
Ta bort masken med rikligt med ljummet vatten och en intim rengöringsgel med lämpligt pH-värde.
- Steg 2: Applicera crystal fiber intimate mask på det behandlade området. Det rekommenderas att man lägger sig på en handduk när man applicerar masken.
Låt verka i 10–15 minuter.
- Steg 3: Applicera en eller två pumptryck av dermamelan intimate home depigmenting gel cream på kvällen, 48 timmar efter behandlingen på klinik. Täck och fördela produkten jämnt över hela det behandlade området. Det rekommenderas att man skyddar underlivet med ett trosskydd.

Hudtyp alla.
Behandlingsområde intim.
Oro fläckar och hyperpigmentering.

Behandlingsinformation

Underlivet och delarna runt det åldras på samma sätt som resten av kroppen. Då tappar dessa områden elasticitet och fasthet, men även hudfärgen förändras.

Intim hyperpigmentering orsakas av ett överskott av melaninbildning som leder till mörkare hud runt analområdet och det yttre underlivet.

Melanocyternas aktivitet är dessutom större i detta område än i resten av kroppen och det är en av anledningarna till att det drabbas av mer färgförändringar.

De här förändringarna har flera olika orsaker. De vanligaste är bland annat:

INRE FAKTORER

Ålder: Den vaginala vävnadens åldrande påverkas av förändringar i de biologiska, biokemiska och molekylära processerna och kan leda till förändringar i pigmenteringen.

Genetiska anlag: Förändringarna är vanligare hos personer med hudtyper på den övre delen av skalan.

Hormonförändringar: Ökad östrogennivå stimulerar aktiviteten hos enzymet tyrosinas som orsakar en ökad melaninproduktion.

YTTRE FAKTORER

Vård- och skönhetsrutiner: Olika hårborttagningstekniker kan slita på huden och ge inflammerade hårsäckar som kan leda till att melanocyternas aktivitet ökar och därmed även melaninet.

Kläder: När huden utsätts för friktion blir den tjockare (hyperkeratinisering) och mörkare på vissa områden. Det är vanligt att det händer på insidan av låren om man ofta använder tajta byxor eller underkläder.

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER