dermamelan® intimate
gel

PIGMENT CONTROL INTIMATE SOLUTIONS

dermamelan® intimate home depigmenting gel cream är en depigmenterande behandling för hemmabruk för att kontrollera hyperpigmentering i underliv, perineum, ljumskar och på insida av lår.
50ml

dermamelan® intimate home depigmenting gel cream är en depigmenterande behandling för hemvård som kontrollerar hyperpigmenteringar i intimområde, perineum, ljumskar och på insida av lår.

fytinsyra

kojicsyra

salicylsyra

planktonextrakt

niacinamid

azeloglicina

Behandlingsområde intim.
användningsfrekvens och tillämpning en gång om dagen.
Användningstillfälle kväll.
Clock en gång om dagen, kväll.

Applicera dermamelan® intimate home depigmenting gel cream på kvällen, 48 timmar efter behandlingen på klinik. Tryck en eller två gånger på pumpen för att täcka hela området som ska behandlas och fördela produkten jämnt över området.

Det rekommenderas att man skyddar underlivet med ett trosskydd.

Läkaren avgör hur länge produkten ska användas.

Varumärke dermamelan® intimate
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Hyperpigmenteringar är en ständigt pågående process. Pigmentfläckarna orsakas av att melanocyterna (de celler som producerar pigment) producerar för mycket melanin på vissa delar. Det är viktigt att fortsätta behandlingen hemma för att komplettera den korrigerande effekten av dermamelan® intimate för att garantera en större effekt av depigmenteringen och få tydligare och mer långvariga resultat.
Behandlingsområde intim
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER