dermamelan®
medicinsk depigmenteringsbehandling

PIGMENT CONTROL PROFESSIONAL SOLUTIONS

Världsledande medicinsk depigmenteringsbehandling.

Den unika och innovativa formulan reducerar säkert och effektivt befintliga fläckar och förebygger dessutom att de kommer tillbaka för ett långvarigt resultat.

dermamelan® är en komplett depigmenteringsmetod som ger långvariga resultat. På kort sikt tar metoden bort befintliga pigmentfläckar och på lång sikt förebygger den att de kommer tillbaka genom att kontrollera hyperpigmenteringarna.

mesoestetic® erbjuder ett brett utbud av estetiska och medicinska produkter för att behandla pigmentfläckar. Upptäck alla våra depigmenteringsbehandlingar.

behandlingens resultat

efter
före före
efter
efter
före före
efter
efter
före före
efter
efter
före före
efter
Fler resultat

behandling:


på kliniken

Den legitimerade specialisten ställer först en diagnos och sedan börjar behandlingen med ett första behandlingstillfälle på kliniken. Den består av att man applicerar två samverkande professionella masker som har en intensiv depigmenterande effekt.
Patienten tar sedan själv bort produkterna hemma efter den tid som specialisten anger.
Behandlingen ger inga biverkningar och det är inga problem att leva som vanligt dagarna efter. Det räcker med att följa de anvisningar som man får av specialisten.

hemma

Den här delen är 4 månader lång och börjar 48–72 timmar efter behandlingen på kliniken. Den består av att man varje dag applicerar 3 produkter med kompletterande verkan. Med de här produkterna ser man till att den depigmenterande effekten bevaras och att de reglerande effekterna förstärks för att behandla besvärets grundorsak och få ett mer komplett och långvarigt resultat.


Försäljning online tillåts inte. Går inte att göra hemma. Behandlingen måste alltid utföras av en specialist på en auktoriserad klinik.

Hudtyp alla.
Behandlingsområde ansikte.
Oro hudfläckar och hyperpigmentering.

Behandlingsinformation

Melanistiska pigmentförändringar

Pigmentförändringar är ett växande besvär över hela världen. De drabbar mer än 90 % av alla vuxna över 50 år, oavsett hur melaninrik huden är. Många tycker att det är jobbigt på grund av hur det påverkar utseendet, men det kan även få negativa konsekvenser för självkänslan och livskvaliteten. Melanogenesen påverkas av yttre och inre faktorer som kan leda till en överproduktion av melanin på vissa ställen. Det här melaninöverskott leder till pigmentfläckar, som i de flesta fall är ofarliga men som påverkar utseendet. Den här typen av pigmentfläckar uppstår inte på grund av genetiska anlag.

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER