dermamelan®
treatment

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

dermamelan treatment är en creme för hemmabruk vars viktigaste funktion är att reducera och kontrollera pigmentfläckar i ansiktet.

30 g

dermamelan treatment är en creme för hemvård vars viktigaste funktion är att reducera och kontrollera av pigmentfläckar i ansiktet. Cremen kompletterar den depigmenterande effekten av behandlingen dermamelan®. Kontinuerlig användning av cremen recuderar fläckarna och undviker att de kommer tillbaka.

Klicka på den här länken om du är intresserad av behandlingen dermamelan.

Upptäck dermamelan home pack om du vill ta reda på mer om alla produkter för behandling hemma.

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera dermamelan treatment två gånger om dagen (morgon och kväll) på ren och torr hud. Använd ungefär den mängd som kommer ut av ett tryck på pumpen. Applicera sedan melan recovery tre gånger om dagen (morgon, middag och kväll) generöst över hela ansiktet, och massera in produkten tills den absorberats helt. Avsluta rutinen med mesoprotech melan 130 pigment control när du applicerar produkten under dagen (morgon och middag).

Varumärke dermamelan®
Kategori hemvård
Ålder Alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Korrigerar pigmentfläckar eller ojämn hudton orsakat av melaninöverskott. Medicinsk behandling av melasma och andra hyperpigmenteringar på huden.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!

medicinsk kosmetik för din hud