fast skin repair

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Regenererande creme för känslig och sensibiliserad hud.
50 ml

Regenererande creme för känslig och sensibiliserad hud. Främjar återhämtningen av hudens yttersta lager och stärker hudens barriärfunktion så att hudens komfort, elasticitet och mjukhet återställs.

REGENERERANDE: pantenol har en erkänd regenererande effekt och tillsammans med ingredienserna centella asiatica och allantoin främjar de hudens återhämtning och förhindrar irritation, flagnande och rodnad.

TILLFÖR NÄRING OCH FUKT: aktiva ingredienser med mycket lugnande effekt, till exempel squalene, kombineras med återfuktande aktiva ingredienser, till exempel hyaluronsyra och urea, som återställer balansen i den hydrolipida filmen och skyddar huden från yttre påfrestningar och förhindrar uttorkning.

ANTIINFLAMMATORISK OCH LUGNANDE: verkar på den inflammatoriska responsen och återställer hudens komfort, elasticitet och mjukhet.

BALANSERANDE: prebiotikan acetyl heptapeptid-4 främjar mikrobiotans balans och närvaron av nyttiga bakterier för att stärka hudens barriärfunktion och naturliga försvar.

ANTIOXIDANT: tretrapeptid-2 skyddar mot oxidativ stress orsakat av reaktiva syreföreningar som vi utsätts för under dagen.

acetyl tetrapeptid-2 (antioxidant)

acetyl heptapeptid- 4 (prebiotika)

hyaluronsyra

allantoin

centella asiatica

squalane

lakritsextrakt

pantenol

urea

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera cremen två gånger om dagen på morgonen och kvällen.

Applicera cremen på ren och torr hud efter att du har applicerat koncentratet som du vanligen använder. Massera in cremen tills den är helt absorberad.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp känslig, alla
anvisning Utformad för känslig eller sensibiliserad hud som utsatts yttre påfrestningar (sol, kyla, vind och liknande) samt efter estetiska medicinska behandlingar.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER