hydracream fusion

CLEANSING SOLUTIONS

Rengöringscreme som övergår till olja för ansiktet som ger balans och tar bort föroreningar. Produkten återfuktar huden, ger den näring och gör den behagligt mjuk. Torr och känslig hud.
100 ml

Rengöringscreme som övergår till olja för ansiktet och ger balans samt tar bort föroreningar. Produkten återfuktar huden, ger den näring och gör den behagligt mjuk. Torr och känslig hud.

TILLFÖR NÄRING OCH FETT:

Rik på squalane, en vegetabilisk olja som passar huden väl och ger den näring och elasticitet. Den absorberas dessutom perfekt utan att lämna en fet hinna.

BALANSERANDE VERKAN:

Den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i optimalt skick.

VERKAR MOT FÖRORENINGAR:

En aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

squalane

lactobacillus ferment

urban D-tox

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera cremen jämnt på torr hud och låt verka i några sekunder. Massera sedan in produkten tills den övergår till olja. Skölj med vatten.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen hygien
Hudtyp torr
anvisning På stratum corneum hamnar helt naturligt och på grund av våra vanor och faktorer i miljön: fett, smuts, svett, föroreningar, sminkrester och mikrober. Det ger direkta effekter för hudens balans och leder till: mindre lyster och matt hud, tilltäppta porer, ojämnheter, oxidation, för tidigt åldrande och ojämn hud.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!

medicinsk kosmetik för din hud