hydratonic mist

återfuktande ansiktsvatten

CLEANSING SOLUTIONS

Fuktgivande ansiktsmist som ger balans och tar bort föroreningar. Passar alla hudtyper. 

125 ml

Fuktgivande ansiktsmist som ger balans och tar bort föroreningar. Passar alla hudtyper. Den är ett bra komplement till ansiktsrengöringen och förbättrar balansen i hudens flora.

FUKTGIVANDE, REGENERERANDE OCH MJUKGÖRANDE:

Formulan kombinerar den fuktgivande och mjukgörande effekten av rosvatten med pantenol (pro-vitamin B5) som har en regenererande och lugnande verkan och ger huden en behaglig känsla.

BALANSERANDE VERKAN:

Den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i perfekt skick.


VERKAR MOT FÖRORENINGAR:

En aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

rosenvatten

pantenol

lactobacillus ferment

urban D-tox

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Rengör först ansiktet och spraya sedan misten över ansiktet på 15–20 cm avstånd.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen hygien
Hudtyp alla
anvisning På stratum corneum hamnar helt naturligt och på grund av våra vanor och faktorer i miljön: fett, smuts, svett, föroreningar, sminkrester och mikrober. Det ger direkta effekter för hudens balans och leder till: mindre lyster och matt hud, tilltäppta porer, ojämnheter, oxidation, för tidigt åldrande och ojämn hud.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER