hydravital mask

återfuktande ansiktsmask

MOISTURISING SOLUTIONS

Intensivt återfuktande ansiktsmask för torr och uttorkad hud.
100 ml

Intensivt återfuktande ansiktsmask för torr och uttorkad hud.

INTENSIV ÅTERFUKTNING: kombinationen av hyaluronsyra med extrakt av styvmorsviol återfuktar omedelbart huden på ett effektivare och jämnare sätt.

TILLFÖR FETT OCH NÄRING: tack vare arganoljan, som är rik på omega-3 och omega-6, återfår huden viktiga fetter för komfort, balans och ett bra försvar.

LUGNANDE: pantenolet (pro-vitamin B5) har en regenererande och lugnande verkan som dämpar rodnad och förhindrar och motverkar flagning och irriterad hud.

BALANSERANDE VERKAN: den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i optimalt skick.

VERKAR MOT FÖRORENINGAR: en aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

hyaluronsyra

pantenol

lactobacillus ferment

urban D-tox

arganolja

styvmorsviolsextrakt

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger i veckan och enstaka.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger i veckan, enstaka, morgon och kväll.

Applicera ett generöst lager av produkten på ren och torr hud och låt verka i 10–15 minuter. Torka bort resterna med en fuktig svamp eller kompress.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp normal, torr, känslig
anvisning Återfuktar, vitaliserar och ger näring åt torr, uttorkad hud eller matt och glåmig hud på ansikte, hals och dekolletage.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER