melan tran3x
concentrate

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

Intensivt depigmenterande koncentrat som verkar på hyperpigmenteringar i epidermis och som synligt reducerar mörka fläckar.

30 ml

melan tran3x är senaste generationen depigmentering med tranexamsyra som bidrar till att korrigera pigmentfläckar. Kombinera med ett
koncentrat och en gelcreme.

- melan tran3x concentrate. Intensivt depigmenterande koncentrat som verkar på hyperpigmenteringar i överhuden och synligt reducerar mörka fläckar.
- melan tran3x gel cream. Depigmenteringscreme som verkar gradvis för att ge en jämnare hudton.

tranexamsyra

enzymacid complex

niacinamid

tyr control complex

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Utvärtes bruk. Använd varje morgon och kväll. Applicera och fördela jämnt 3–4 droppar melan tran3x concentrate på ren, torr och oskadad hud. Applicera sedan melan tran3x gel cream och massera tills cremen absorberats helt. Skölj inte av. Använd solskydd med mycket hög solskyddsfaktor och applicera bara melan tran3x concentrate på kvällen om du utsätts för direkt solljus.

Varumärke melan tran3x
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning För att dämpa pigmentfläckar oavsett orsak. Passar alla hudtyper. Passar att använda efter professionella depigmenteringsbehandlingar för att förbättra och bibehålla resultat och hudton.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER