mesofiller® sensitive

intimate filler medical solutions

Lösningar med tvärbunden hyaluronsyra för att lösa estetiska, regenerativa och funktionella problem i det kvinnliga underlivet.

mesofiller sensitive

förbättrar hudens återfuktning

Den förbättrar funktionaliteten i slidslemhinnan, vilket minskar obehaget i samband med torrhet.

ökar vävnadens tjocklek

Främjar vävnadsregenerering, vilket minskar friktionsproblemen.

förbättrar komfort och välbefinnande

kar de erogena områdenas volym gynnar friktionen, minskar smärtan och förbättrar sexuella relationer.

förbättrar skyddsfunktionen

Fyller och återställer vävnadsvolymen hos blygdläpparna för att bevara deras skyddande funktion och förbättra deras utseende.

mesofiller

vad är mesofiller® sensitive?

mesofiller® sensitive, är behandlingen efter samråd med tvärbundna hyaluronsyralösningar. De gör det möjligt att effektivt lösa estetiska, regenerativa och funktionella problem i det kvinnliga underlivet.

Vad är
hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är en essentiell molekyl som finns naturligt i huden. Hyaluronsyra används i stor utsträckning inom estetisk medicin för att återställa volymen i huden och för behandling av flera tillstånd.

Med bioteknologiskt ursprung, omvandlas dessa molekyler genom en process som kallas tvärbindning, vilket ger upphov till en gel med flera konsistenser för att anpassa sig till alla områden som ska behandlas.

Tack vare dess stora hudaffinitet, integreras den perfekt i vävnaden och ger säkra, naturliga och långvariga resultat efter en enda behandling.

verkliga upplevelser

Upptäck upplevelsen hos en patient som genomgått behandling med mesofiller® sensitive tvärbunden hyaluronsyra.

Vad består behandlingen med mesofiller® sensitive av?

mesofiller® sensitive är en behandling för att effektivt lösa estetiska, regenerativa och funktionella problem i det kvinnliga underlivet med en enda behandling. Behandlingen består av två faser, en på vårdcentral och en i hemmet.

vanliga frågor om mesofiller® sensitive

Vad består behandlingen med mesofiller® sensitive av?

Det är ett snabbt, icke-kirurgiskt ingrepp som består av injektioner av tvärbunden hyaluronsyra i området som ska behandlas, utförda av läkaren.

Är behandlingen med mesofiller® sensitive smärtfri?

Det är en teknik som är minimalt invasiv, så att patientens upplevelse är minimal. Vid överkänslighet kan en bedövningskräm appliceras i förväg.

När kan jag återuppta mina vanliga aktiviteter?

Eftersom det är en minimalt invasiv behandling behöver du ingen återhämtningstid, normal aktivitet kan återupptas omedelbart.

Ger mesofiller® sensitive biverkningar?

Vid applicering av en läkare med kunskap inom tekniken minskas de biverkningar som kan uppträda som mindre obehag, svullnad, rodnad eller ödem på grund av injektionen, vilka avtar efter 48-72 timmar.

Vilken försiktighet bör beaktas efter behandling?

Under 48-72 timmar efter behandlingstillfället bör överdriven exponering för sol, naturligt och artificiellt ljus samt värmekällor, bastur eller simbassänger undvikas.

Hur lång tid behöver jag för att se resultat?

Från första ögonblicket uppskattas resultaten, även om dessa kommer att vara definitiva 6 dagar efter administreringen eftersom en liten period av svullnad kan uppträda i området första dagarna.

Hur länge håller resultaten?

Beroende på området som ska behandlas, mängden som används och patienten varar det i allmänhet mellan 9 till 12 månader.