mesohyal™
post-procedure gel cream

INTRADERMAL MEDICAL SOLUTIONS

Kosmetisk hemmabehandling speciellt utvecklad för att förbättra och förlänga antiaging-resultat av ansiktsbehandlingar med mesohyal™
30 ml

Kosmetisk hemmabehandling speciellt utvecklad för att förbättra och förlänga antiaging-resultat av ansiktsbehandlingar med mesohyal™. Krämen skyddar och förebygger att huden åldras på grund av miljöfaktorer. Den ökar hudens elasticitet och spänst.

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Utvärtes bruk. Applicera krämen två gånger om dagen, morgon och kväll. Applicera en liten mängd av produkten på ren och torr hud i ansiktet efter att du har applicerat koncentratet som du vanligen använder. Massera försiktigt in produkten tills den är helt absorberad. Vi rekommenderar att man följer rutinen varje dag i minst 4 veckor. Det rekommenderas att produkten appliceras på morgonen och kvällen för en intensiv regenererande verkan. Vid intradermal behandling med mesohyal rekommenderas att man fortsätter att använda produkten mellan behandlingstillfällena och fram tills att behandlingen avslutats.

Varumärke mesohyal™
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen efter behandling
Hudtyp alla
anvisning Antiaging.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER