mesoprotech®
antiaging body sun mist

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Kroppsspray med antiaging-egenskaper och SPF50+ som har en fräsch och ultratunn konsistens. Den sprayas jämnt över huden utan att man behöver smörja in den.
200 ml

Kroppsspray med antiaging-egenskaper och SPF50+ som har en fräsch och ultratunn konsistens. Den sprayas jämnt över huden utan att man behöver smörja in den. Passar perfekt när man är ute eller tränar. Den kan till och med appliceras på fuktig eller svettig hud utan att lämna en fet känsla efteråt.

pro-kollagen 47

mesoprotech® complex

E-vitamin

Behandlingsområde kropp.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och eftermiddag.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och eftermiddag.

Skaka före användning. Undvik kontakt med ögonen. Applicera på 10–15 cm avstånd. Applicera ordentligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud en halvtimme innan du exponeras för solen. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Utvärtes bruk. Undvik direktkontakt med ögon och slemhinnor. Skölj med mycket vatten vid oavsiktlig kontakt. Applicera inte på sår och/eller på mycket känslig hud.

Varumärke mesoprotech®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen skydd
Hudtyp alla
Behandlingsområde kropp
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER