mesoprotech®
light water antiaging veil

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Ultratunt och snabbabsorberande solskydd med SPF50+ för normal och kombinerad hud. Produkten återfuktar huden och ger den en fräsch finish.
50 ml

Ultratunt och snabbabsorberande solskydd med SPF50+ för normal och kombinerad hud. Produkten återfuktar huden och ger den en fräsch finish. Produkten skyddar och stärker kollagen av typ I för att motverka photoaging. Vattenresistent.

hyaluronsyra

pro-kollagen 47

mesoprotech® complex

organiskt kisel

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och eftermiddag.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och eftermiddag.

Applicera tillräckligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud en halvtimme innan du exponeras för solen. Om du använder för lite creme minskar solskyddets effekt avsevärt. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Det är avgörande att smörja in sig igen för att behålla skyddet och se till att produkten är effektiv. Använd solglasögon och solhatt när du exponeras för direkt solljus. Undvik även att vara i solen mitt på dagen när solen är som starkast (kl. 11.00–16.00). Utvärtes bruk. Skaka före användning.

Varumärke mesoprotech®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen skydd
Hudtyp alla
anvisning För normal och blandad hud. Ultratunt solskydd med antiaging-egenskaper och mycket hög solskyddsfaktor. Med lågmolekylär hyaluronsyra för att förbättra och behålla hudens naturliga återfuktning och vävnadernas elasticitet och fasthet. Fräsch konsistens med absorberas direkt och ger huden ett osynligt skydd.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER