mesoprotech®
mineral matt antiaging fluid

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Skonsamt och lättflytande solskydd med SPF 50+ och antiaging-egenskaper för kombinerad, fet och känslig hud. Produkten ger en matt finish.
50 ml

Skonsamt och lättflytande solskydd med SPF 50+ och antiaging-egenskaper för kombinerad, fet och känslig hud. Produkten ger en matt finish så att du slipper blank hud. Vattenresistent utan att täppa till porerna.

pro-kollagen 47

mesoprotech® complex

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och eftermiddag.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och eftermiddag.

Applicera tillräckligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud en halvtimme innan du exponeras för solen. Om du använder för lite creme minskar solskyddets effekt avsevärt. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Det är avgörande att smörja in sig igen för att behålla skyddet och se till att produkten är effektiv. Använd solglasögon och solhatt när du exponeras för direkt solljus. Undvik även att vara i solen mitt på dagen när solen är som starkast (kl. 11.00–16.00). Utvärtes bruk. Skaka före användning.

Varumärke mesoprotech®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen skydd
Hudtyp blandad, fet, känslig
anvisning Känslig, kombinerad och fet hud. Lätt solskydd med antiaging-egenskaper och mycket hög solskyddsfaktor. Formulan med fysikaliska filter garanterar att den tolereras väl av känslig och skadad hud. Konsistensen ger huden en pudrig finish och absorberar överflödigt fett och glans, vilket gör att den passar bra för fet och acnebenägen hud. Täpper inte till porerna.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER