acnelan®
pack

ANTI-BLEMISH PROFESSIONAL SOLUTIONS

Professionellt medicinskt protokoll för en intensivt förebyggande vård till acnebenängen och seborroisk hud

mesoestetic® erbjuder acnelan® för effektiv, snabbverkande och bekväm kontroll av acnebenägen och seborroisk hud. Metoden erbjuder en komplett produktlinje och ett övergripande tillvägagångsätt på patologins olika utlösande faktorer. Kombinerar en intensiv professionell behandling på klinik med en underhållsrutin hemma.

acnelan har en övergripande och direkt verkan på de olika faktorer som bidrar till acnebenägen hud. Kärnan i formulan är m.acne complex, en unik sammansättning av aktiva ingredienser som är specifikt utvalda för sina kompletterande egenskaper. Sammansättningens viktigaste ingredienser är salicylsyra, mandelsyra och natriumlepargilat som tillsammans med vårt exklusiva bexaretinyl complex har en unik synergisk effekt för en komplett djuprengörande och föryngrande verkan av acnebenägen och seborroisk hud.

På in vitro-nivå har man studerat egenskaperna hos de aktiva ingredienserna i m.acne complex och de visar att rodnaden och svullnaden av skadorna minskar. Man har även kunnat se en minskning av den depigmenterande effekten utifrån den minskade produktionen av melanin.

FÖRDELAR

- Minskad talgproduktion: talgkörtlarnas aktivitet reduceras.

- Kontroll av bakteriell spridning: tillväxten hämmas. Produkten förhindrar reproduktionen av de varianter som är en del av hudfloran och kan infektera igentäppta körtelkanaler.

- Minskar hudens rodnad och svullnad: dämpar och lugnar intensiteten av inflammationer som uppstår på grund av acneutbrott.

- Hyperpigmentering efter acne reduceras: reducerar skador efter acne. Produkten minskar de hyperpigmenterade områdena som uppstår efter ett acneutbrott.

Resultat

efter
före före
efter
Minskat antal skador efter 2 veckor
efter
före före
efter
Minskat antal skador efter 6 veckor
PROFESSIONAL CARE
TRATAMIENTO EN CONSULTA

El tratamiento en consulta se aplica con los productos incluídos en acnelan pack. Contiene las cantidades de producto necesarias para la realización de 3 sesiones en consulta con un intervalo de 15 a 21 días entre sesión, según criterio del especialista y en base a la sensibilidad y capacidad de recuperación de la piel a tratar. A consideración del profesional médico se recomienda la realización de 2 programas de tratamiento completos en consulta al año (dejar un mínimo de 4-5 meses entre cada programa).

HOMECARE
MANTENIMIENTO DOMICILIARIO

Dada la etiología de la piel con tendencia acneica y seborreica, así como de sus implicaciones físicas y emocionales, resulta del todo fundamental la constancia del tratamiento. La línea de productos domiciliarios ha sido especialmente diseñada para completar el tratamiento intensivo en consulta de forma totalmente cómoda y eficaz.

- Higiene & purificación con purifying mousse.

- Crema de tratamiento acne one.

- Tratamiento focal con imperfection control.

- Tratamiento intensivo con pure renewing mask.

Hudtyp blandad och fet.
Behandlingsområde ansikte.
Kategorier acne.

Behandlingsinformation

Acne vulgaris orsakas av ett överskott av androgener som gör att porerna keratiniseras, huden flagnar lättare och talgproduktionen ökar. Det leder till att hudens porer täpps till och inflammeras på grund av bakterieflorans verkan på huden. Då uppstår den typiska acnen i form av pormaskar, blemmor, finnar och hyperpigmentering.