age element®
komplett och skräddarsydd antiaging-behandling

ANTIAGING PROFESSIONAL SOLUTIONS

En innovativ, skräddarsydd och komplett estetisk antiaging-behandling för de bästa hudterapeuterna.

forskningen bakom skräddarsydd antiaging

En innovativ, skräddarsydd och komplett estetisk antiaging-behandling för de bästa hudterapeuterna. Den erbjuder det senaste inom professionell antiaging och vi har hämtat inspiration från den mest avancerade tekniken inom estetisk medicin.

 

1. INNOVATIV

[meso]epigen system™: Den första antiaging-sammansättningen med bevisad förmåga att påverka generna. Formler med patenterad teknik


- Motverkar åldrande utifrån de bakomliggande orsakerna: Den verkar genom att genetiskt förändra processerna så att huden får tillbaka sin förmåga att förnya sig.

- Korrigerar åldrandets synliga effekter: Ger synligt fastare och föryngrad hud med mer lyster.

 

2. SKRÄDDARSYDD: Varje hud är unik och behöver därför sin unika antiaging-behandling. En 100 % personligt anpassad behandling:

- Ger bästa möjliga resultat

- Ökar sannolikheten att behandlingen fullföljs

- Erbjuder unika upplevelser varje gång

 

Med age element diagnosis system

Den senaste teknologin för diagnostik från mesoestetic® har utvecklats specifikt för age element. Plattformen analyserar de variabler som påverkar hudens åldrande för att ta fram en skräddarsydd behandling som passar din hud, dina vanor och det du vill förbättra. På så sätt kan vi förebygga och korrigera tecken på åldrande på ett personligt anpassat sätt.

 

3. KOMPLETT: Omfattar de 5 grundläggande faserna i en antiaging-behandling

Komplett behandling som omfattar de 5 grundläggande faserna i en antiaging-behandling:

Fas I.DIAGNOS

De variabler som påverkar hudens åldrande analyseras för att ta fram en skräddarsydd behandling till varje patient.

Fas II. FÖRBEREDELSE

Huden rengörs och sminkas av.

Fas III. STIMULERING

Huden förnyas för att förbättra epidermis regenerering och se till att de aktiva ingredienserna kan tränga in ordentligt.

Fas IV.AKTIVERING

Huden tillförs individanpassade utvalda produkter utifrån graden av åldrande och de synliga tecknen på huden. På så sätt blir huden mer fast, får mer lyster och densitet samtidigt som rynkorna minskar.

Fas V. FÖRSTÄRKNING

Individuellt framtagen mask där man tillför extra aktiva ingredienser som kompletterar de som användes under aktiveringen.

Hudtyp alla.
Behandlingsområde ansikte.
Kategorier antiaging och ögonområde.

Behandlingsinformation

Faktorer i miljön, våra erfarenheter och vår livsstil är de främsta orsakerna till att våra gener förändras. De här faktorerna bidrar samtidigt till att vi tidigare och snabbare får synliga ålderstecken.

Tack vare de senaste vetenskapliga framstegen kan vi agera på de här genetiska förändringarna och återställa hudens naturliga skydds- och reparationsprocesser.

potassium azelaoyl diglycinate