dermamelan® intimate
pack

PIGMENT CONTROL INTIMATE SOLUTIONS

Depigmenterande metod särskilt utvecklad för underliv, perineum, anus, venusberg, insidan av låret och ljumskarna.

dermamelan® intimate verkar:

- Under alla faser av melanogenesen för att ta bort befintlig hyperpigmentering och förhindra att den kommer tillbaka (korrigerande och reglerande verkan).
- På den inflammatoriska processen genom att blockera cyklooxygenas (COX), ett enzym som ansvarar för bildandet av inflammatoriska mediatorer, till exempel prostaglandiner (PG).
- Stimulerar förnyelsen av hudens yttersta lager och stimulerar produktionen av fibroblaster, som bildar kollagen och elastin.

KORRIGERANDE VERKAN

- Tar bort ansamlingar av melanin i stratum corneum. Minskar mängden melanin som bildas, vilket minskar intensiteten av pigmenteringen.

REGLERANDE VERKAN

- Stoppar överföringen av melanosomer från melanocyter till keratinocyter. Minskar aktiveringen av tyrosinas genom kelatbildare av Cu2. Minskar de oxidativa reaktionerna av tyrosin genom att neutralisera reaktiva syreföreningar. Hämmar själva enzymet tyrosin och neutraliserar dess verkan.

PROTOKOLL PÅ KLINIK

Fas 1: intensiv professionell depigmentering

Området rengörs först med en gasväv och ljummet vatten.
- Steg 1: Applicera mesolips protector för att skydda slemhinnan, blygdläpparna och de yttre delarna och undvika att lösningen sprids.
- Steg 2: Applicera dermamelan intimate peeling (4 ml) på området som ska behandlas och fördela produkten jämnt med hjälp av en bomullspinne eller pensel. Det rekommenderas att applicera flera lager tills produkten är helt slut för bästa möjliga resultat. Längsta rekommenderade exponeringstid: 7 min
Rekommenderad ordning för applicering: insidan av lår, venusberg, ljumske, yttre blygdläppar, perineum och anus.
Börja borttagningen i omvänd ordning.
- Steg 3: Applicera post-peeling neutralizing spray. Torka bort rester med en fuktig gasväv och torka sedan försiktigt huden.
- Steg 4: Applicera ett generöst lager (3-4 mm) av dermamelan intimate mask (7 ml) på området som ska behandlas med hjälp av en spatel. Applicera mesolips protector igen, om det behövs. Produkten ska vara i kontakt med huden i 2 timmar.
- Steg 5: Placera dermamelan intimate occlusive film på det behandlade området för att låta de aktiva ingredienserna verka. Filmen har en blockerande effekt och förhindrar att produkten hamnar på andra ställen än de behandlade områdena. Engångstrosorna som finns
i paketet undviker att produkten lämnar fläckar och/eller hamnar på andra områden.

RIKTLINJER FÖR APPLICERING HEMMA

Fas 2: Fortsatt depigmentering

- Steg 1: Ta bort dermamelan intimate occlusive film och dermamelan intimate mask 2 timmar efter appliceringen på klinik. Ta bort masken med rikligt med ljummet vatten och en intim rengöringsgel med lämpligt pH-värde.
- Steg 2: Applicera crystal fiber intimate mask på det behandlade området. Det rekommenderas att man lägger sig på en handduk när man applicerar masken. Låt verka i 10–15 minuter.
- Steg 3: Applicera en eller två pumptryck av dermamelan intimate home depigmenting gel cream på kvällen, 48 timmar efter behandlingen på klinik. Täck och fördela produkten jämnt över hela det behandlade området. Det rekommenderas att man
skyddar underlivet med ett trosskydd.

Hudtyp alla.
Behandlingsområde intim.
Kategorier depigmentering.

Behandlingsinformation

För att komplettera eliminering och/eller minskning av hyperpigmentering i intimområde olika faktorer (hormonella, genetiska, friktion, efter vaxning, användning av preventivmedel och annat). Förstärker det depigmenterande resultatet av metoden dermamelan® intimate.

azelainsyra

ferulsyra

fytinsyra

kojicsyra

mjölksyra

salicylsyra

niacinamid

extracto de raíz de glycyrrhiza

azeloglicina