dermamelan®
pack

PIGMENT CONTROL PROFESSIONAL SOLUTIONS

Världsledande medicinsk depigmenteringsbehandling. Den unika och innovativa formulan reducerar effektivt befintliga fläckar och förebygger att de kommer tillbaka för ett långvarigt resultat.

dermamelan® är en medicinsk depigmenteringsmetod som har en korrigerande verkan på hyperpigmenteringar i huden, tar bort befintliga fläckar och på lång sikt har en reglerande verkan på cellerna som orsakat pigmenteringarna. Det ger en unik och komplett behandling för att ta bort befintliga fläckar och förebygga att de kommer tillbaka.

Produkter som ingår i paketet för specialister:

Endast för medicinskt bruk under behandlingen på klinik:

- oil removing solution: avfettande produkt
- dermamelan mask: intensivt depigmenterande ansiktsmask
- dermamelan ion mask: hydrogelmask med jonisk teknik.

Produkter att använda hemma:

- dermamelan treatment: depigmenteringscreme för hemvård med gradvis korrigerande och reglerande verkan.
- melan recovery: ansiktsbalm att använda hemma.
- melan 130 pigment control: tonat solskydd för att kontrollera pigmenteringar. Skyddar huden från solens bredspektrumstrålning och hjälper till att kontrollera pigmenteringar.

behandlingens resultat

efter
före före
efter
efter
före före
efter
efter
före före
efter
efter
före före
efter
Fler resultat

behandling:


på kliniken

Behandlingen på klinik har en intensiv depigmenterande verkan fokuserad på att skynda på cellförnyelsen och ta bort överskott av melanin i huden. Den består av att man applicerar två samverkande professionella masker. Patienten tar sedan själv bort produkten hemma efter den tid som specialisten anger. Behandlingen ger inga biverkningar och det är inga problem att leva som vanligt dagarna efter.


hemma

Den här delen börjar 48–72 timmar efter att man har tagit av maskerna. Rutinen att följa hemma ger en kontinuerlig depigmenterande verkan, som gradvis reducerar fläckarna under behandlingen. Den har även en långvarig reglerande verkan inuti melanocyten för att minska melaninsyntesen och verka på ursprunget till hyperpigmenteringen och på så sätt förebygga att fläckarna återkommer.

rutin att följa hemma: applicera dermamelan treatment två gånger om dagen följt av melan recovery och mesoprotech® melan 130 pigment control under dagtid.

Hudtyp alla.
Behandlingsområde ansikte.
Kategorier depigmentering.

Behandlingsinformation

Pigmentförändringar är ett växande problem över hela världen. De drabbar mer än 90 % av alla vuxna över 50 år, oavsett hur melaninrik huden är. Många tycker att det är jobbigt på grund av hur det påverkar utseendet, men det kan även få negativa konsekvenser för självkänslan och livskvaliteten. Hyperpigmentering är förändringar i melaninproduktionen, det pigment som ger oss vår hudfärg. Det är konsekvensen av en okontrollerad överproduktion av melanin i melanocyten som lokalt ger en oregelbunden färg på huden, själva fläcken.