estetisk gynekologi

estetisk gynekologi

INTIMATE MEDICAL SOLUTIONS

På mesoestetic® utvecklar vi lösningar som är specifikt inriktade på att återställa det kvinnliga intimområdets hälsa och välbefinnande.

Funktionell och regenerativ estetisk gynekologi, är en relativt ny medicinsk inriktning som behandlar besvär med det kvinnliga intimområdets hälsa, välbefinnande och utseende. Traditionellt har man tidigare inte pratat om dessa besvär, men de är vanliga under klimakteriet på grund av östrogenets viktiga roll.

Vulvovaginal atrofi, är särskilt vanligt, vilket påverkar de yttre delarna av underlivet samt slida och urinrör. De vanligaste symtomen är torra slemhinnor, torr slida och återkommande inflammationer på grund av förändrat pH. Allt detta ger direkta konsekvenser för sexliv och kvinnors intima hälsa.

Dessutom påverkar andra faktorer det yttre underlivets utseende och funktioner, till exempel rubbningar i fettväven, uttorkning eller hyperpigmentering i huden.

mesoestetic® jobbar vi med de intima delarnas funktioner och utseende för att förbättra kvinnors välbefinnande och livskvalitet.

visa mer

alla produkter

estetisk gynekologi

 • mesofiller® sensitive 20 mg/ml

  Filler av tvärbunden hyaluronsyra i en koncentration av 20 mg/ml för att fylla ut och återfukta kvinnans underliv för att behandla vaginal atrofi och sexuell dysfunktion.

  mesofiller®

  sensitive 20 mg/ml

  INTIMATE FILLER MEDICAL SOLUTIONS

  Behandlingsområde intim
  Hudtyp alla
  format 1 spruta 1 ml
  Visa produkt
 • mesofiller® sensitive plus 25 mg/ml

  Filler av tvärbunden hyaluronsyra i en koncentration av 25 mg/ml för att fylla ut underlivets yttre delar för att behandla och korrigera hängande blygdläppar och hypotrofi i underlivet.

  mesofiller®

  sensitive plus 25 mg/ml

  INTIMATE FILLER MEDICAL SOLUTIONS

  Behandlingsområde intim
  Hudtyp alla
  format 2 x spruta 1 ml
  Visa produkt
 • dermamelan® intimate hydragel intimate

  Intimgel med fuktgivande verkan för kvinnor.

  dermamelan® intimate

  hydragel intimate

  MOISTURISING INTIMATE SOLUTIONS

  Behandlingsområde intim
  Hudtyp alla
  format 12 x 5 ml
  Visa produkt | 562,65 kr
 • dermamelan® intimate home depigmenting gel cream

  dermamelan® intimate home depigmenting gel cream är en depigmenterande behandling för hemmabruk för att kontrollera hyperpigmentering i underliv, perineum, ljumskar och på insida av lår.

  dermamelan® intimate

  home depigmenting gel cream

  PIGMENT CONTROL INTIMATE SOLUTIONS

  Behandlingsområde intim
  Hudtyp alla
  format 50ml
  Visa produkt