medical solutions

Med daglig hudvård i kombination med professionella behandlingar kan man uppnå mer synliga och bestående resultat.

depigmentering

Pigmentfläckar är ett vanligt problem, som beror på många olika faktorer och vars egenskaper och behandling varierar beroende på typ av fläck, hudfärg, ålder och hudtyp.

På mesoestetic® är vi specialister på depigmentering. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att jobba med innovationer inom området. Tack vare det kan vi erbjuda solida och erkända depigmenteringslösningar som bekräftar vår ledande position i branschen.

Vi erbjuder den legitimerade en rad depigmenteringslösningar och de kliniska kunskaper och protokoll som behövs för att kunna behandla alla typer av hyperpigmenteringar med maximal effekt och säkerhet för en garanterat nöjd patient.

Upptäck de medicinska depigmenteringslösningarna från mesoestetic® och bli en referensklinik för depigmentering.

fillers med
hyaluronsyra

Ansiktsfillers med hyaluronsyra är idag en av de mest efterfrågade icke invasiva ingreppen vid kliniker inom estetisk medicin.

mesoestetic® erbjuder en rad fillers med helt tvärbunden hyaluronsyra utvecklade med en unik teknik som garanterar en perfekt balans av reologiska egenskaper. Det har resulterat i tre olika produkter med stor mångsidighet, varaktiga resultat och klinisk säkerhet.

peeling

mesopeel® erbjuder ett brett sortiment av kemisk peeling för professionell behandling av flera olika hudindiktationer. Sortimentet erbjuder peelings med singelsubstanser i olika koncentrationer och kombinerade peelings med specifika ingredienser för att behandla de vanligaste hudåkommorna. Det här är ett komplett sortiment där man kan kombinera kemiska peelingar med olika egenskaper, pH och aktiva ingredienser för att verka på olika djup.

Intradermala produkter

mesohyal® är det bredaste utbudet av lösningar för intradermala injektioner (klass III) med CE-märkning. Det finns 13 olika produkter med noggrant utvalda aktiva ingredienser för att motverka de vanligaste ansikts-, kapillär- och kroppsdefekterna. Alla har testats med både in vivo- och in vitro-tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat och tolerans. De här produkterna går att kombinera för att kunna erbjuda en individanpassad behandling utifrån varje patients egenskaper.

acne

Akne är den vanligaste hudsjukdomen. Den drabbar främst ungdomar, men även en del vuxna. Kliniskt kännetecknas acne av ett polymorft hudtillstånd som orsakas av ökad talgproduktion, hyperkeratos och en inflammation i hårsäcken som ger upphov till de utslag vi alla känner till. Det kan även lämna ärr, PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering) och andra bestående men.

Metoden acnelan omfattar lösningar som utvecklats för att kontrollera acnebenägen och seborroisk hud. Den består av en intensiv förebyggande behandling på klinik som förstärks av en rad produkter för hemmabruk. All vård är utvecklad med m.acne.complex, en sammansättning med utvalda aktiva ingredienser för att säkerställa maximal effektivitet, säkerhet och kvalitet.

intimate

En professionell depigmenteringsmetod för intima delar. Den är särskilt utvecklad för underliv, perineum, anus, venusberg, insidan av låret och ljumskarna. Metoden är unik för sin dubbla verkan, intensiv korrigering och pigmentreglering. Man ser synliga resultat redan efter en enda klinikbehandling. Metoden har utvecklats i samarbete med specialistgynekologer.