mesohyal™
redenx

INTRADERMAL MEDICAL SOLUTIONS

Intradermal behandling som bidrar till att reducera rynkor orsakade av gravitationen och som stärker hudens spänst och fasthet.
5 x 3 ml

Intradermal behandling som bidrar till att reducera rynkor orsakade av gravitationen och som stärker hudens spänst och fasthet.

Huvudingrediens: hyaluronsyra (15 mg/ml).
Andra ingredienser: tripeptid och tetrapeptid.

Varumärke mesohyal™
Kategori medicinsk
Ålder Alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning mesohyal är det bredaste sortimentet av medicinska CE-märkta produkter (klass III) för intradermal administrering av ansikts- och kroppsbehandlingar. Sortimentet är anpassningsbart, säkert och effektivt så att man på ett individanpassat sätt kan korrigera hudens åldrande och göra mer specifika förändringar av kroppen. Linjen har omedelbara, gradvis ökande och långvariga resultat på hudens kvalitet och är idealisk att kombinera med andra medicinska behandlingar för att optimera resultaten av till exempel botulinumtoxin, fillers, laser och IPL. Peptider verkar reglerande på cellernas biokemiska processer genom effekterna av deras specifika aminosyrasekvens med receptorer eller endogena molekyler. Syntesen av analoga sekvenser kan utföra samma funktioner som reglerar organismens cellulära processer.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer