purifying mousse

CLEANSING SOLUTIONS

Rengöringsmousse för ansiktet som ger balans och tar bort föroreningar. För fet och acnebenägen hud.
150 ml

Rengöringsmousse för ansiktet som ger balans och tar bort föroreningar. För fet och acnebenägen hud. Reducerar tilltäppta porer och motverkar ojämnheter.

RENGÖRANDE, KERATOLYTISK OCH FÖRFINANDE:

Klorhexidinets antiseptiska verkan kombineras med salicylsyra och mjölksyra för att reducera tilltäppta porer, förbättra hudens struktur och motverka ojämnheter.

BALANSERANDE VERKAN:

Den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i perfekt skick.

VERKAR MOT FÖRORENINGAR:

En aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

Kategori hemvård
Ålder Alla
Fas i behandlingsrutinen hygien
Hudtyp fet
anvisning På stratum corneum hamnar helt naturligt och på grund av våra vanor och faktorer i miljön: fett, smuts, svett, föroreningar, sminkrester och mikrober. Det ger direkta effekter för hudens balans och leder till: mindre lyster och matt hud, tilltäppta porer, ojämnheter, oxidation, för tidigt åldrande och ojämn hud.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

mjölksyra

salicylsyra

clorhexidina

lactobacillus ferment

urban D-tox

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!