the lifting pack

ANTIAGING SOLUTIONS

En exklusiv behandling mot åldrande som innehåller en rengöringsfas och en återstrukturerande behandlingsfas med sammandragande och uppstramande verkan. Den tar hänsyn till hudens balans, formar ansiktet och har en lyftande effekt.
pack

En exklusiv behandling mot åldrande som innehåller en rengöringsfas som tar hänsyn till hudens balans samt en sammandragande och uppstramande behandlingsfas. Den har en exklusiv kombination av aktiva substanser med epigenetisk verkan som formar ansiktet och förbättrar elasticiteten, vilket ger en lyftande effekt.

Förpackningen består av tre produkter:

- micellar biphasic : En dubbelverkande sminkborttagare med hög tolerans för ögon och läppar. Avlägsnar skonsamt smuts och smink, även vattenfast, utan att lämna en fet känsla.
- age element firming eye contour : En kräm med vitaliserande verkan och uppstramande effekt som lyfter ögonlocken. Med applikator i keramik som ger en svalkande effekt.
- age element firming cream : En kräm för att behandla slapp hud i ansiktet. Den gör huden mjukare och mer elastisk samtidigt som den ger ansiktet tydligare drag.

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning enstaka.
Användningstillfälle enstaka.
Clock enstaka, enstaka.

- micellar biphasic : Skaka behållaren och applicera på ögon och läppar med hjälp av en bomullsrondell med utåtgående rörelser. Skölj inte.
- age element firming eye contour:Applicera produkten i området runt ögonen varje morgon och kväll och utför en försiktig uppåtgående massage med hjälp av applikatorn.
- age element firming cream: Applicera produkten i ansiktet, på halsen samt i urringningen varje morgon och kväll. Massera in krämen i uppåtgående cirklar tills den absorberats helt.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Förlust av fasthet samt slapphet.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER