the repairing pack

ANTIAGING SOLUTIONS

En exklusiv förpackning mot åldrande som ger huden lyster samt regenererar och minskar rynkor. En behandling med tre produkter inklusive ultimate micropeel, age element antiwrinkle eye contour och age element antiwrinkle cream.
pack

Behandling mot åldrande som innehåller en förberedande fas med en återstrukturerande effekt som ger huden lyster samt en fas med en intensiv anti-rynkbehandling. Den har en exklusiv kombination av aktiva substanser med epigenetisk verkan som stimulerar hudförnyelsen och förstärker huden. Formler med en botox-liknande effekt som slätar ut rynkor och uttryckslinjer.

Förpackningen består av tre produkter:

- ultimate micropeel: En mikro-exfolierande behandling som skonsamt förnyar huden och tar bort döda hudceller samt förfinar strukturen, dämpar defekter och omedelbart förbättrar ansiktets lyster.
- age element anti-wrinkle eye contour: En ögonkräm som förebygger och korrigerar påsar och mörka ringar under ögonen, rynkor och uttryckslinjer. Med applikator i keramik som ger en svalkande effekt.
- age element anti-wrinkle cream: En kräm för en slätare hud utan defekter. Dess verkan hjälper till att skydda och att korrigera rynkor och uttryckslinjer.

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning enstaka.
Användningstillfälle enstaka.
Clock enstaka, enstaka.

- ultimate micropeel : Skaka flaskan tills de två faserna är blandade och applicera på rent och torrt ansikte med hjälp av en bomullsrondell. Låt verka i 2-3 minuter och skölj sedan. Använd 1 eller 2 gånger i veckan efter den dagliga rengöringen och före andra specifika behandlingar.
- age element anti-wrinkle eye contour: Applicera dagligen på morgonen och på kvällen i området runt ögonen, utför en försiktig uppåtgående massage med applikatorn.
age element anti-wrinkle cream: Applicera produkten i ansiktet, på halsen samt i urringningen varje morgon och kväll. Massera in krämen i uppåtgående cirklar tills den absorberats helt.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Rynkor och fina uttryckslinjer.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER