the revitalising pack

ANTIAGING SOLUTIONS

En exklusiv förpackning mot åldrande som innehåller en rengöringsfas och en behandlingsfas mot de första ålderstecknen. Tar hänsyn till hudens balans, jämnar ut nyansen och ger lyster.

En exklusiv behandling mot åldrande som innehåller en rengöringsfas som tar hänsyn till hudens balans samt en vitaliserande behandlingsfas för att huden ska återfå sin lyster. Den har en exklusiv kombination av aktiva substanser med epigenetisk verkan som jämnar ut hudens nyans, dämpar defekter och ger ansiktet märkbar lyster.

Förpackningen består av tre produkter:

- micellar biphasic: En dubbelverkande sminkborttagare med hög tolerans för ögon och läppar. Avlägsnar skonsamt smuts och smink, även vattenfast, utan att lämna en fet känsla.
- age element brightening eye contour: En gelkräm för ögonkonturen som dämpar mörka ringar och trötthetstecken så att du återfår lystern. Med applikator i keramik som ger en svalkande effekt.
- age element brightening cream: En kräm med flera antioxidanter för att behandla de första ålderstecknen och ge huden lyster.

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

- micellar biphasic: Skaka behållaren och applicera på ögon och läppar med hjälp av en bomullsrondell med utåtgående rörelser. Skölj inte.
- age element brightening eye contour: Applicera produkten i området runt ögonen varje morgon och kväll och utför en försiktig uppåtgående massage med hjälp av applikatorn.
- age element brightening cream: Applicera produkten i ansiktet, på halsen samt i urringningen varje morgon och kväll. Massera in krämen i uppåtgående cirklar tills den absorberats helt.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Hud som tappat sin lyster samt för tidigt åldrande.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER