ultimate micropeel

PEELING SOLUTIONS

Mikroexfolierande behandling som skonsamt förnyar huden och tar bort döda celler, förfinar strukturen, reducerar ojämnheter och direkt förbättrar lystern och gör huden mjukare.
150 ml

Mikroexfolierande behandling som skonsamt förnyar huden och tar bort döda celler, förfinar strukturen, reducerar ojämnheter och direkt förbättrar lystern och gör huden mjukare.

EXFOLIERANDE OCH FÖRNYANDE: kombinationen av AHA-syror (mjölksyra, glykolsyra, äppelsyra och vinsyra) med en peeling med enzymer avlägsnar döda celler från huden och förnyar huden varje vecka för en jämnare och mjukare hud med mer lyster.

BALANSERANDE VERKAN: den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i perfekt skick.

VERKAR MOT FÖRORENINGAR: en aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

glykolsyra

mjölksyra

laktobionsyra

lactobacillus ferment

urban D-tox

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger i veckan.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger i veckan, morgon och kväll.

Rengör först huden och applicera sedan peelingen. Skaka flaskan och blöt en bomullsrondell med produkten. Låt verka i 2–3 minuter och skölj sedan. Fördela peelingen över ansiktet och jobba extra med de områden som har grövre struktur eller tjockare hud. Skölj med vatten.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen hygien
Hudtyp alla
anvisning För att förfina hudens struktur, reducera ojämnheter och ge lyster åt glåmig hud. Passar alla hudtyper.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!

medicinsk kosmetik för din hud