utbilda dig med mesoestetic®

Så snart du blir en del av vår värld på mesoestetic® finns vårt team av specialister till hands för att utbilda dig inom nya behandlingar, protokoll och trender.

Här på huvudkontoret har mesoestetic® fått besök från mer än 55 olika länder för att delta i vår utbildning. Våra expertteam reser till de länder där vi är verksamma för att hålla de utbildningar som krävs för att växa tillsammans och främja sektorn. Alla läkare och hudterapeuter har tillgång till våra utbildningsprogram (både online och offline), för att utöka sina kunskaper och förbättra sina färdigheter.

mesoestetic® academy är det stora utbildningsprojektet hos mesoestetic® som erbjuder gratis utbildning online för läkare och hudterapeuter.

Sedan 2019 har vi hållit mer än 750 utbildningar för ca 18 500 kunder och yrkesverksamma inom branschen.

öppen och gratis utbildning online

Hos mesoestetic academy® bjuder vi in alla intresserade yrkesverksamma att lära av de mest framstående specialisterna.
Varje vecka håller vi seminarier om estetiska och medicinsk-estetiska behandlingar där de bästa experterna delar med sig av sina kunskaper om rekommenderade behandlingar, tekniker och protokoll för olika symtom.

Vi har redan fått in mer än 95 000 anmälningar.

kongresser och föreläsningar

Vi är med på de främsta kongresserna och medicinska sammankomsterna i världen, och på dessa har vi möjlighet att presentera nya behandlingar och föreläsa om våra egna studier.

AAD (USA), AMWC (Europa och Latinamerika), CILAD (Latinamerika), DUBAI DERMA (Mellanöstern och Asien), EADV (Europa), IMCAS (Europa och Latinamerika), SEME (Spanien), SPME (Portugal) och WCD (Global) är några av de stora branschhändelserna för estetisk medicin där mesoestetic® har hög närvaro.

Bli en del av utbildningsgemenskapen mesoestetic® academy

Vill du upptäcka allt med vår värld och bli en del av mesoestetic®? Skriv till oss, så hör vi av oss inom kort.

JAG VILL KONTAKTA ER!