Bli mesoestetic®-partner

Jag vill bli en partner!

Mer än 35 år i branschen estetisk medicin

Sedan start har vi på mesoestetic® haft ett tydligt kall: att utveckla och marknadsföra säkra och effektiva behandlingar inom estetisk medicin med bästa möjliga kvalitet i hela världen.

Idag är vi världsledande. Vi finns i fler än 90 länder och vi växer hela tiden. Därför är vi ständigt på jakt efter partners som delar våra värderingar och som vill följa med oss på äventyret när vi öppnar nya marknader och stärker strategiska regioner.

Är du återförsäljare eller har du en klinik?
Upptäck alla fördelar med att bli en del av gemenskapen på mesoestetic®

01. effektivitet

Vi är övertygade om att Vi är övertygade om att , med synliga resultat redan från de första sessionerna, är nyckelargumentet för att behålla och bidra till våra kunders tillväxt och konkurrenskraft.
Alla behandlingar grundas på vetenskapliga studier som garanterar deras resultat och säkerhet.

JAG VILL VARA MED!
02. forskning, utveckling och innovation

Varje år investerar vi minst 40 % av vinsten i forskning och utveckling med målet att erbjuda våra kunder de mest konkurrenskraftiga och innovativa lösningarna och nya behandlingsmetoder.

JAG VILL VARA MED!
03. framstående och unika

Som farmaceutiskt laboratorium har våra produkter de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Vi utvecklar vårt breda utbud av kosmetiska produkter med samma kontrollkrav som för det medicinska utbudet.

JAG VILL VARA MED!
04. kunden i fokus

Våra kunder är anledningen till att vi finns. Vi jobbar aktivt för att locka potentiella kunder till din klinik och erbjuda dig reklam-och marknadsföringsmaterial, både fysiskt och digitalt.

JAG VILL VARA MED!
05. kontinuerlig utbildning, online och på plats

Vi satsar stort på utbildning och att sprida kunskap om estetisk medicin. Våra kunder erbjuds dessa tjänster både digitalt och på plats under plattformen mesoestetic academy.

JAG VILL VARA MED!

Kontakta oss så hör vårt team av sig.

Vi berättar om fördelarna och villkoren för att erbjuda mesoestetic® på din klinik eller för att vara lokal återförsäljare av våra produkter.

Kontakt!