option image

meso.prof

meso.prof är det bredaste sortimentet av lösningar för säkra och effektiva skönhetsbehandlingar med penetration av huden. Produkterna kan kombineras efter hudtyp, tillstånd och behov. Formlerna innehåller specifika och utvalda aktiva ingredienser för att behandla alla typer av tillstånd som kan drabba ansikte, kropp och hår.

mångsidiga icke-invasiva professionella behandlingar


Den här serien har det mest kompletta utbudet av lösningar och specifika, aktiva ingredienser i sterila ampuller och vialer för transkutan applicering.

meso.prof erbjuder den legitimerade möjligheten att välja specifika, aktiva substanser eller standardkombinationer för att ta fram individanpassade ansikts-, kropps- och hårbehandlingar.

meso.prof har 2 linjer

C.PROF: KOMBINATIONER AV AKTIVA ÄMNEN FÖR ATT BEHANDLA SPECIFIKA ESTETISKA TILLSTÅND

c.prof erbjuder 10 standardkombinationer av aktiva ämnen för att behandla åldrande, hpigmentfläckar, celluliter, slapp hud och vätskeansamlingar i ansiktet och på kroppen. Formlerna i de högkoncentrerade blandningarna har tagits fram för att garantera maximalt resultat. Den stora variationen av aktiva ämnen i blandningarna främjar cellernas naturliga reparationsprocess samtidigt som de reducerar förändringar i hudvävnaden. Lösningarnas pH-värde ligger mellan 6,5 och 7,5 vilket är hudens naturliga pH-intervall som garanterar maximal hudtolerans.

X.PROF: AKTIVA ÄMNEN FÖR ATT TA FRAM 100 % PERSONLIGT ANPASSADE BEHANDLINGAR

Efter att ha ställt en diagnos för att avgöra patientens behov kan den legitimerade välja mellan linjens 24 aktiva ämnen och applicera dem individuellt eller kombinera dem i en blandning.

vad är transkutan applicering?


Det är en minimalt invasiv teknik som gör att man kan penetrera över- och läderhuden och tillföra aktiva ämnen där de har störst effekt. Produkterna kan appliceras topikalt i klassiska behandlingar eller kombineras med apparatur som microneedling, jontofores, radiofrekvens eller ultraljud.Vid microneedling skapas mikrokanaler i överhuden, vilket gör att de aktiva ingredienserna kan tränga ner i huden. De små vibrationerna från microneedlingen stimulerar hudens läknings- och reparationsprocesser vilket gör att kollagen och elastin produceras naturligt.

diagnos, protokoll och underhåll


MICRONEEDLING

1. Rengör området som ska behandlas med hydramilk, hydratonic och pre-procedure cleansing solution

2. Välj de produkter från meso.prof som bäst lämpar sig efter indikation. Applicera aldrig bedövningscreme

3. Arbeta i passager, cirklar eller stämplingar och applicera samtidigt meso.prof-lösningen på området som ska behandlas.

4. Massera in överflöd av produkt på behandlat område.

5. Applicera crystal fiber mask på behandlat område och låt verka 15-20 minuter

6. Avsluta genom att applicera solskydd med hög solskyddsfaktor. Under hela behandlingsperioden rekommenderas att applicera solskydd med SPF50+ 3 gånger om dagen

TMT SYSTEM

behandlingens resultat


efter
före före
efter
m.pen [pro] + c.prof 213 mesotox solution
efter
före före
efter
m.pen [pro] + c.prof 210 depigmentation solution

Produkter meso.prof