mesoestetic® solutions

Med daglig hudvård i kombination med professionella behandlingar kan man uppnå mer synliga och bestående resultat.

Homecare

PRODUKTER ATT ANVÄNDA HEMMA

Produktserier för män och kvinnor för att vårda huden och kroppen i vardagen. Med dessa produktlinjer tar mesoestetic® den professionella effektiviteten till slutkonsumenten. Varje produkt är en del av en omsorgsfull rutin i tre faser: hygien, behandling och skydd.

En bra rutin är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat: rengöringen förbättrar effekten av de aktiva ingredienserna när vi applicerar de behandlande produkterna och skyddet förebygger och kontrollerar de negativa effekter som solen har på huden.

HYGIEN
BEHANDLING
SKYDD

Professionell hudvård

LÅT ANDRA SKÄMMA BORT DIG

Professionella behandlingar kan vara kosmetiska eller medicinska. Kosmetiska behandlingar görs i behandling på estetiska kliniker medan medicinska behandlingar görs på vårdkliniker.

ESTETISKA BEHANDLINGAR

Dessa behandlingar görs av professionell personal på hudvårdskliniker och anpassas efter varje patient. Produkterna appliceras topikalt (på huden) och protokollen omfattar faserna förebyggande, förbererande, behandling, underhåll och uppföljning.

MEDICINSKA BEHANDLINGAR

De utförs av legitimerade specialister och hudläkare och korrigerar effektivt hudproblem och kroppsförändringar på djupet. Produkterna appliceras intradermalt (under huden) och är individanpassade. Specialisten väljer produkter och rutiner efter de behov som varje enskilt fall kräver.

Mer synliga och bestående resultat

PRODUKTER ATT ANVÄNDA HEMMA

ESTETISKA BEHANDLINGAR

MEDICINSKA BEHANDLINGAR