professional cosmetic solutions

Med daglig hudvård i kombination med professionella behandlingar kan man uppnå mer synliga och bestående resultat.

depigmentering

Pigmentfläckar är ett vanligt problem, som beror på många olika faktorer och vars egenskaper och behandling varierar beroende på typ av fläck, hudfärg, ålder och hudtyp.

På mesoestetic® är vi specialister på depigmentering. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att jobba med innovationer inom området. Tack vare det kan vi erbjuda solida och erkända depigmenteringslösningar som bekräftar vår ledande position i branschen.

Upptäck depigmenteringslösningar för hemmabruk från mesoestetic. Produkterna kompletterar till effekten av professionella depigmenteringsbehandlingar och hjälper till att kontrollera de mörka fläckarna och förhindra att nya uppstår.

anti age

Hudens åldrande är en gradvis process som visar sig som en rad förändringar i hudens utseende och struktur. Enligt den skala som togs fram av dr. Glogau kan hudens åldrande klassificeras i 4 steg utifrån nivån på över- och läderhudens skador.

De 4 stadierna av åldrande behandlas olika och i tur och ordning. Därför har mesoestetic® specifika antiaging-behandlingar anpassade för var och en av dem som både förebygger och lindrar.

acne

Acne är den vanligaste hudsjukdomen. Den drabbar främst ungdomar, men även en del vuxna. Kliniskt kännetecknas acne av ett polymorft hudtillstånd som orsakas av ökad talgproduktion, hyperkeratos och en inflammation i hårsäcken som ger upphov till de utslag vi alla känner till. Det kan även lämna ärr, PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering) och andra bestående men.

solskydd

mesoprotech® är vårt innovativa sortiment som erbjuder det mest avancerade och kompletta solskyddet. Tekniken skyddar mot de skadliga effekterna av UVB- och UVA-strålning, infraröd strålning (IR) och blått ljus (HEV). Formlerna har utvecklats för att anpassa sig till varje hudtyps behov och struktur. Tack vare de specifika aktiva ingredienserna i kombination med aktiva antioxidanter och antiaging-ingredienser ger var och en av dem ett unikt och säkert solskydd. Dermatologiskt testade formulas. Vattenresistenta.

kroppen

Tack vare vetenskapliga framsteg kan vi nu forma om figuren med hjälp av de ultrakoncentrerade aktiva ingredienser som vi har utvecklat vår kroppsbehandling bodyshock® med. Behandlingen har effekt på de mest framträdande förändringarna av vår figur.

En enkel hemmarutin för behandling av 6 specifika områden (ben, mage, sidor, stuss, armar, dubbelhaka och byst) gör det möjligt att optimera och förbättra resultaten av den professionella behandlingen.

känslig hud

Känslig eller reaktiv hud kännetecknas av en försvagad hudbarriär som reagerar kraftigt på yttre faktorer. Det kan till exempel orsaka rodnad, klåda, stramhet, sveda, försvagade blodkärl och ökad känslighet för fysiska påfrestningar.

mesoestetic® har en rad lösningar speciellt utvecklade för att lugna och lindra reaktioner på känslig hud samt återställa hudens komfort och välbefinnande. Formulas med hög tolerans för den mest känsliga och ömtåliga huden.

ansiktsvård

Hudens yta tar emot och skickar signaler och är en viktig skyddsbarriär, som ständigt utsätts för yttre faktorer som påverkar balansen och förändrar huden: glåmig hud, defekter, ojämn struktur eller för tidigt åldrande.

cleansing solutions är en ny generation ansiktsrengöring med postbiotika, som rengör effektivt, gynnar pH-balansen och hudfloran samt skyddar huden mot föroreningar i luften. Specifika konsistenser och aktiva ingredienser för att tillgodose alla hudtypers behov.

håravfall

Håravfall är ett vanligt problem som drabbar både män och kvinnor och kännetecknas av att hårsäckarna försvagas, vilket leder till att man tappar volym och att hårets kvalitet försämras.

Tricology är en håravfallsbehandling med en återställande och vitaliserande effekt som verkar på håret och hårbotten för att bromsa håravfallet och främja och stärka hårväxten för att förbättra hårets kvalitet och volym så att det blir friskt och glänsande igen.

påsar och mörka ringar

Området runt ögonen är extra känsligt och har en särskild anatomi och därför behöver behandlingen vara specifik.

mesoestetic® har specifika antiaging-behandlingar för området runt ögonen som förebygger och korrigerar rynkor, fina linjer, mörka ringar och påsar.

skrubb och peeling

Huden förnyas och regenereras naturligt var 28:e dag. Med åldern går den här processen långsammare och blir mer oregelbunden. Som en konsekvens samlas döda celler på hudens yta, vilket leder till olika hudförändringar: vidgade porer, rynkor, glåmig hud, acne, pigmentfläckar och liknande.

mesoestetic erbjuder lösningar för hemmabruk som ökar hudens cellförnyelse tack vare att formulan innehåller exfolierande ingredienser i specifika doser. Det underlättar för huden att förnya sig så att defekter reduceras, strukturen förbättras och huden får mer lyster.

återfuktning

Fuktbrist är ett övergående tillstånd som kan påverka alla hudtyper och kännetecknas av brist på vatten i överhuden. Det leder till att huden blir glåmig, sträv, stram och till och med kan flagna. Den kan även bli extra känslig

mesoestetic® har en rad lösningar för att återställa en optimal fuktbalans med produkter anpassade till alla hudtypers behov. De gör att huden kan återställas och fungera optimalt, bli mjuk, elastisk och få lyster och ett hälsosamt utseende.