estetiska lösningar

soluciones esteticas

Bli omhändertagen på en skönhetssalong

Dessa behandlingar utförs av hudterapeuter på skönhetssalonger och anpassas efter var och en.

Produkten appliceras utvändigt (på huden) och proceduren omfattar följande faser: förberedelse, behandling, underhåll, förebyggande och uppföljning.

Vi har ett brett utbud av behandlingssätt för att hantera olika problem.

depigmentering
Fläckar och hyperpigmentering

På mesoestetic® är vi specialister på depigmentering. Vi erbjuder väl beprövade och erkända lösningar för depigmentering, vilket gör oss till marknadsledande.

antiaging
Motverkar hudens åldrande

På mesoestetic® utvecklar vi produkter mot åldrande som verkar på de epigenomer som påverkar hudens åldrande. På så sätt kan vi motverka ålderstecken och bidra till ett strålande utseende under alla livets faser.

mot akne
Fet hud och akne

Behandlingar utvecklade för att kontrollera aknebenägen och seborroisk hud.

för kroppen
Reducerar och motverkar celluliter

Tack vare vetenskapliga framsteg kan vi nu forma om figuren med hjälp av de ultrakoncentrerade aktiva ingredienser som har använts för att utveckla vår kroppsbehandling bodyshock. Behandlingen har effekt på de mest framträdande förändringarna på vår figur.

känslig hy
Lugnar och lindrar

mesoestetic har en rad lösningar speciellt utvecklade för att lugna och lindra reaktioner på känslig hud samt för att återställa hudens komfort och välbefinnande.

ansiktsvård
cleansing solutions

cleansing solutions är en ny generation ansiktsrengöring med postbiotika som rengör effektivt, gynnar pH-balansen och hudfloran samt skyddar huden mot föroreningar i luften.

håravfall
För håret

tricology är en håravfallsbehandling med en återställande och vitaliserande effekt som verkar på håret och hårbotten, för att bromsa håravfallet och främja och stärka hårväxten för att förbättra hårets kvalitet och volym så att det blir friskt och glänsande igen.

påsar och mörka ringar
Ögonvård

Läs om våra behandlingar mot åldrande speciellt framtagna för området runt ögonen, som förebygger och korrigerar rynkor och uttryckslinjer, mörka ringar och påsar.

skrubb och peeling
Ansiktspeeling

Behandlingar som påskyndar hudens förnyelse samt underlättar processen så att defekter dämpas, strukturen förbättras och huden får mer glans och lyster.

återfuktning
Mot torr hud

Återställer en optimal fuktbalans så att huden kan fungera på rätt sätt, bli mjuk och elastisk samt återfå sin lyster och ett friskt utseende.

Det är mycket viktigt att du går till en specialist som analyserar ditt specifika problem och som kan rekommendera de mest lämpliga behandlingarna för just dig.

Hitta närmaste officiella klinik

Vill du veta var man kan köpa mesoestetic®-produkter?

centros