global eyecon®
estetisk behandling av ögonkonturen

ANTIAGING PROFESSIONAL SOLUTIONS

Specifik professionell behandling för att motverka ett trött utseende och tecken på åldrande runt ögonen. Området runt ögonen är extra känsligt och har en särskild anatomi och därför behöver behandlingen vara specifik.
pack

Det här är en behaglig och effektiv behandling som kombinerar kemisk peeling med en transepidermal lösning. Både peelingen och lösningen är specifika för området runt ögonen och ger gradvisa och synliga resultat från första behandlingstillfället.

Behandlingen omfattar 6 behandlingstillfällen med 3 peelingbehandlingar av området runt ögonen som växlas med 3 transepidermala behandlingstillfällen.

Resultat

efter
före före
efter
Rynkor och uttryckslinjer
efter
före före
efter
Mörka ringar
efter
före före
efter
Påsar under ögonen
efter
före före
efter
Hängande ögonlock
Fler resultat
Hudtyp alla.
Behandlingsområde ögonområde.
Oro åldrande och påsar och mörka ringar.

Behandlingsinformation

Det uppstår lätt olika tillstånd i området runt ögonen. Detta beror att anatomin är känslig och att området utsätts för olika inre och yttre faktorer, till exempel vätskeretention, genetiska anlag, upprepade ansiktsrörelser och slapp hud.

Global Eyecon är en behandling med omfattande verkan som kombinerar flera olika metoder som korrigerar rynkor, uttryckslinjer, påsar, mörka ringar och hängande ögonlock.

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER

*Det är viktigt att utföra behandlingen på en godkänd hudvårdsklinik och att den sedan följs upp av utbildad personal för att säkerställa att behandlingen utförs på ett riktigt, effektivt och säkert sätt.