cosmelan®
cosmelan 2

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

cosmelan 2 är en creme för hemmabruk vars viktigaste funktion är att reducera och kontrollera pigmentfläckar i ansiktet.

30 g

cosmelan 2 är en creme för hemvård vars viktigaste funktion är att reducera och kontrollera pigmentfläckar i ansiktet. Cremen reducerar kontinuerligt de mörka fläckarna och reglerar överproduktionen av melanin för att förhindra att de återkommer på lång sikt. Produkten kompletterar den depigmenterande effekten av den professionella behandlingen cosmelan®.

Den förbättrar även hudens struktur, förbättrar lystern, jämnar ut hudtonen och ger en tydligt föryngrad hud.

Klicka på den här länken om du är intresserad av behandlingen cosmelan.

Ta reda på mer om cosmelan home pack eller utforska alla depigmenteringsprodukter om du vill veta mer om alla produkter för behandling hemma.

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och kväll.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och kväll.

Följ anvisningarna om applicering som du får av specialisten. De kan variera beroende på vilken fas du är i under behandlingen med cosmelan®.

Varumärke cosmelan®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Kompletterar den depigmenterande effekten av den estetiska behandlingen cosmelan® för att ta bort och/eller reducera pigmentfläckar. Pigmentfläckar är ett mycket vanligt besvär, särskilt hos kvinnor. De gör att huden blir mörkare på vissa ställen. Detta orsakas av en överproduktion av pigment eller melanin som fördelas ojämnt i huden. Denna överproduktion beror på en förändring av vissa cellulära processer som orsakar ett pigmentöverskott. Problemet kan drabba alla, oavsett hur melaninrik huden är och man kan tycka att det är jobbigt på grund av hur det påverkar utseendet, men det kan även få negativa konsekvenser för självkänslan.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER