ha densimatrix

MOISTURISING SOLUTIONS

Koncentrerat serum av hyaluronsyra som återfuktar och ger en antiaging-effekt och fyllighet. Bidrar till att förbättra återfuktningen och motståndskraften, förhindra uttorkning och skydda mot för tidigt åldrande. Produkten reducerar och korrigerar tecken som kommer med åldrandet, till exempel rynkor, uttryckslinjer och mindre elastisk och fast hud. Passar alla hudtyper.
30 ml

Intensivt koncentrerat serum som kombinerar hyaluronsyra i olika molekylära former för att tränga in på olika djup. Ger en antiaging- och fyllande effekt. Produkten passar alla hudtyper.

ÅTERFUKTNING PÅ FLERA DJUP: innehåller ha densimatrix complex, en sammansättning av hyaluronsyra (korslänkad, hög, medel och låg) för djup, långvarig återfuktning.

SKYDDANDE VERKAN: anti-hyaluronidase complex verkar för att skydda nedbrytningen av den naturliga hyaluronsyran i huden och stoppar effekterna av yttre påfrestningar.

UPPSTRAMANDE OCH ANTIAGING-EFFEKT: antiaging pro complex främjar kollagen- och elastinsyntesen för att göra huden mer fast och elastisk.Klicka på den här länken om du vill se alla våra antiaging-produkter.

hyaluronsyra

antiaging pro complex

anti-hyaluronidase complex

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Utvärtes bruk. Applicera 3–4 droppar ha densimatrix på ren och torr hud och massera in tills produkten är helt absorberad. Produkten måste appliceras före den vanliga cremen eller solskyddet. Tack vare den ultralätta konsistensen går den att kombinera med valfri kompletterande produkt. Skölj inte av.

Varumärke ha densimatrix
Kategori hemvård
Ålder Alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp alla
anvisning Dagligt fuktgivande och hudföryngrande serum för alla hudtyper. Bidrar till att förbättra återfuktningen och motståndskraften, förhindra uttorkning och skydda mot för tidigt åldrande. Produkten reducerar och korrigerar tecken som kommer med åldern, till exempel rynkor, uttryckslinjer och mindre elastisk och fast hud. Passar särskilt bra efter medicinska estetiska behandlingar med injektioner av fri eller korslänkad hyaluronsyra för att förbättra och bevara resultaten under längre tid.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER