hydra-vital light

MOISTURISING SOLUTIONS

Uppfriskande, vitaliserande och fuktgivande gelcreme. Den ger snabb och långvarig återfuktning samtidigt som den skyddar mot föroreningar och andra yttre påfrestningar. Produkten ger direkt en frisk, mjuk och behaglig känsla. För normal, kombinerad och fet hud.

50 ml

Uppfriskande, vitaliserande och fuktgivande gelcreme. Den ger snabb och långvarig återfuktning samtidigt som den skyddar mot föroreningar och andra yttre påfrestningar.

SNABB OCH LÅNGVARIG ÅTERFUKTNING: kombinationen av korslänkad hyaluronsyra med hög och medelhög molekylvikt ger snabb och långvarig återfuktning, tillför lyster och gör direkt huden mjukare samtidigt som vi förebygger att ansiktet torkas ut.

TAR BORT FÖRORENINGAR OCH ANTIOXIDANT: en bioteknisk aktiv ingrediens, Urban D-tox, bildar en skyddande hinna som förhindrar att föroreningar fastnar på huden och skyddar samtidigt mot oxidativ stress.

BARRIÄRFUNKTION: en växtbaserad polysackarid stimulerar nya molekyler som stärker barriärfunktionen för att förhindra att huden förlorar fukt.

hyaluronsyra

urban D-tox

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera gelcremen på ansikte, på hals och dekolletage med en lätt massage. Använd gelcremen varje morgon och kväll efter att huden rengjorts och tonats.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp normal, blandad, fet
anvisning

Återfuktande antiaging-behandling att applicera dagligen på ansikte, på hals och dekolletage. 

Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER