medicinska lösningar

soluciones medicas

Den mest effektiva lösningen

Dessa behandlingar utförs av legitimerade specialister, hudläkare och gynekologer inom gynekologisk estetik. De förebygger och korrigerar ansiktsproblem och kroppsförändringar, även på intima kroppsdelar, på ett effektivt sätt och på djupet.

Dessa är minimala eller icke-invasiva ingrepp, med snabb återhämtning och utan sjukhusvistelse. På mesoestetic® har vi olika lösningar:

depigmentering

Vi erbjuder läkare en rad lösningar för depigmentering och de kliniska kunskaper och protokoll som behövs för att kunna behandla alla typer av hyperpigmentering med maximal effekt och säkerhet, så att patienten blir garanterat nöjd.

fillers med hyaluronsyra

mesoestetic® erbjuder en rad fillers med HA (hyaluronsyra) som verkar på vävnaden på ett mångsidigt och varaktigt sätt samt med klinisk säkerhet.

peeling

mesopeel® erbjuder ett brett sortiment av kemisk peeling för professionell behandling av flera olika huddefekter. Det här är ett komplett sortiment där man kan kombinera olika slags kemiska exfolieringsmedel, pH och aktiva ingredienser för att verka på olika djup.

intradermalt

mesohyal® är det bredaste utbudet av lösningar för intradermala injektioner (klass III) med CE-märkning. Det finns 13 olika produkter för att ta itu med och motverka de vanligaste ansikts-, kapillär- och kroppsdefekterna.

akne

Metoden acnelan omfattar lösningar som utvecklats för att kontrollera aknebenägen och seborroisk hud. Den består av en intensiv vård på klinik som förstärks av en rad produkter för hemmabruk.

intima behandlingar

På mesoestetic erbjuder vi estetiska gynekologiska behandlingar utvecklade för att återställa de intima delarnas funktioner, komfort och utseende för att förbättra kvinnors livskvalitet.

Det är mycket viktigt att du går till en hudläkare som analyserar ditt specifika problem och som kan rekommendera de mest lämpliga behandlingarna för just dig.

Hitta närmaste officiella klinik

Vill du veta var man kan köpa mesoestetic®-produkter?

centros