mesoprotech®
melan 130 pigment control

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Mycket högt solskydd med färg för hud med pigmentfläckar.
50 ml

Mycket högt solskydd för hud med pigmentfläckar, innehåller dubbelt av det minsta skydd som krävs i solskydd med solskyddsfaktor 50+. Hjälper till att reglera melaninsyntesen för att förebygga pigmentfläckar. Det färgade solskyddet ger en naturlig ton. Vattenresistent.

potassium azelaoyl diglycinate

mesoprotech® complex

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och eftermiddag.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och eftermiddag.

Applicera tillräckligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud en halvtimme innan du exponeras för solen. Om du använder för lite creme minskar solskyddets effekt avsevärt. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Det är avgörande att smörja in sig igen för att behålla skyddet och se till att produkten är effektiv. Använd solglasögon och solhatt när du exponeras för direkt solljus. Undvik även att vara i solen mitt på dagen när solen är som starkast (kl. 11.00–16.00). Utvärtes bruk. Skaka före användning.

Varumärke mesoprotech®
Kategori hemvård
Ålder Alla
Fas i behandlingsrutinen skydd
Hudtyp alla
anvisning Hud med pigmentfläckar. Färgad creme med mycket högt skydd. En depigmenterande ingrediens hjälper till att reglera melaninsyntesen för att förebygga pigmentfläckar. Den färgade cremen ger en naturlig ton för en jämn hudton.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER