mesoprotech®
mineral fluid

solskydd för känslig hud

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Solkräm för ansiktet med solskydd SPF 50 med hög tolerans för känslig och ömtålig hud samt efter behandling. Dess flytande färgade konsistens minskar vita rester.
50 ml

Solkräm med solskydd SPF 50 med hög tolerans för känslig och ömtålig hud samt efter behandling med filter som endast är framtagna av mineraler. Den har en flytande färgade konsistens för att minska vita rester. Dess formel innehåller prebiotika för att återbalansera huden och minska tecken på känslighet. Dermatologiskt testad på känslig hud. Vattenresistent. Parfymfri.

pro-kollagen 47

mesoprotech® complex

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och eftermiddag.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och eftermiddag.

Applicera tillräckligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud en halvtimme innan du vistas i solen. Om du använder för lite kräm minskar solskyddets effekt avsevärt. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med en handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Det är viktigt att du smörjer in dig igen för att behålla skyddet och se till att behandlingen fungerar. Använd solglasögon och solhatt om du utsätts för direkt solljus. Undvik även att vistas i solen mitt på dagen när solen är som starkast (kl. 11.00–16.00). För utvärtes bruk. Skaka före användning.

Varumärke mesoprotech®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen skydd
Hudtyp blandad, fet, känslig
anvisning Solkräm för ansiktet med högt solskydd SPF 50 med hög tolerans för känslig och ömtålig hud samt efter behandling då den är extra känslig. Dess formel med fysikaliska filter garanterar att den tolereras mycket bra av känslig och skadad hud. Den har en flytande konsistens med pigment som minskar de vita rester som mineralfiltret kan lämna efter sig. Dermatologiskt testad på känslig hud. Vattenresistent. Parfymfri.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER