mesoprotech®
sun stick 100

solstift

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Reparerande solstift med SPF 50+ för känsliga områden för att skydda området runt ögonen, läpparna samt ärr och fläckar. Passar alla hudtyper.
4,5 g

Reparerande solstift med SPF 50+ för känsliga områden för att skydda området runt ögonen, läpparna samt ärr och fläckar. Med äppelrosolja, för att främja överhudens reparationsprocesser. Tack vare det praktiska formatet är det enkelt att applicera när och var som helst. Enkel att stryka på utan feta rester. Dermatologiskt testad. Vattenresistent. Oftalmologiskt testad. Parfymfri.

pro-kollagen 47

mesoprotech® complex

nypon

Behandlingsområde ansikte och kropp.
användningsfrekvens och tillämpning tre gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon, middag och eftermiddag.
Clock tre gånger om dagen, morgon, middag och eftermiddag.

För utvärtes bruk i ansiktet eller på kroppen. Applicera tillräckligt med solskydd (2 mg/cm2 hud) på ren och torr hud, efter serumet eller din vanliga behandling, varje morgon en halvtimme innan du ska vistas i solen. Applicera igen varannan timme om du utsätts för direkt solljus och särskilt efter att du har torkat dig med en handduk, efter bad eller efter att du har svettats. Använd solglasögon och solhatt om du utsätts för direkt solljus. Undvik även att vistas i solen mitt på dagen när solen är som starkast (kl. 11.00-16.00).

Varumärke mesoprotech®
Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen skydd
Hudtyp normal, blandad, fet, torr, känslig, alla
anvisning Ett solskydd specifikt framtaget för läppar, området runt ögonen och andra känsliga områden samt för att skydda fläckar och ärr. Med regenererande egenskaper. Vattenresistent. Oftalmologiskt testad.
Behandlingsområde ansikte, kropp
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER