resurfacing peel booster

PEELING SOLUTIONS

Gel med antiaging-effekt som förbättrar strukturen hos fet, acnebenägen och seborroisk hud.
50 ml

Oljefri gel med antiaging-effekt som förbättrar strukturen. Formulan kombinerar den exfolierande och regenererande förmågan hos glykolsyra med den talgreglerande effekten hos salicylsyra. Gelen tar bort smuts och döda celler samt balanserar överproduktion av talg.

resurfacing peel booster stimulerar processerna för cellförnyelse, aktiverar kollagen- och elastinsyntesen och förbättrar på så sätt hudens spänst och minskar rynkor. Produkten förbättrar hudens struktur, minskar storleken på porerna och ger en tydligt klarare hy med lyster och matt finish.

glykolsyra

salicylsyra

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning en gång om dagen.
Användningstillfälle kväll.
Clock en gång om dagen, kväll.

Applicera på kvällen på ren och torr hud i ansikte, hals och urringning. Undvik området runt ögonen. Man kan känna en lätt brännande känsla vid appliceringen. Applicera inte på sår och/eller irriterad hud.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp normal, blandad, fet
anvisning Är utformad för fet, acnebenägen och seborroisk hud med ojämnheter och/eller aktiniska keratoser. Reducerar pormaskar och tilltäppta porer.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER