återfuktning för ansikte

återfuktning för ansikte

MOISTURISING SOLUTIONS

En linje av produkter med formulas som förebygger uttorkning och anpassar sig till alla hudtypers behov.

Linje utvecklad för att förebygga uttorkning

Fuktfattig eller yttorr hud är ett övergående tillstånd som kan påverka alla hudtyper och som kännetecknas av brist på vatten i epidermis.

Vatten är en av hudens huvudkomponenter som ger huden spänst och elasticitet samt hjälper till att bevara barriärfunktionen och dess skyddande funktion. Under optimala förhållanden finns det mellan 10–20 % vatten i hudens mest ytliga skikt, stratum corneum. När de naturliga processerna som ansvarar för att bevara hudens fuktbalans förändras på grund av till exempel ålder, stress, hormonförändringar och miljö kan huden bli glåmig, stram, få en ojämn struktur och synligare rynkor. Huden kan även börja flagna och bli tillfälligt sensitiviserad.

mesoestetic® har utvecklat moisturising solutions, en linje av produkter som gör mer än att endast återfukta.Genom att ta hänsyn till alla bakomliggande orsaker till hudens återfuktningsprocess kan vi erbjuda produkter som anpassar sig till alla hudtypers behov och förebygga uttorkning samt bevara optimala förhållanden i huden.

visa mer