hydra-vital factor k

MOISTURISING SOLUTIONS

Rik återfuktande och närande creme med E-vitamin för normal och torr hud. Cremen återställer fuktbalansen och näringen som behövs för att reparera den hydrolipida filmen och skyddar samtidigt mot yttre påfrestningar som orsakar för tidigt åldrande. Med cremen får man en återfuktad, slät, elastisk och skyddad hud.
50 ml

Rik fuktgivande och närande creme med en skyddande verkan för normal och torr hud. 

DJUPT ÅTERFUKTANDE: en djupt återfuktande sammansättning som är mycket lik hudens naturliga återfuktning (aminosyror, urea, allantoin och mjölksyra) hjälper till att återställa och stärka den hydrolipida filmen och se till att huden behåller sin fuktbalans under hela dagen.

ANTIOXIDANT OCH SKYDDANDE: alfa-tokoferol (E-vitamin) har en antioxidant verkan som skyddar huden mot fria radikaler, som påskyndar hudens åldrande.

mjölksyra

allantoin

urea

E-vitamin

Behandlingsområde ansikte.
användningsfrekvens och tillämpning två gånger om dagen.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock två gånger om dagen, morgon och kväll.

Applicera morgon och kväll på ren hud på ansikte, hals och dekolletage. Massera in produkten med en mjuk massage i cirkulära rörelser tills den absorberats helt.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen behandling
Hudtyp normal, torr
anvisning Återfuktar och ger näring till ansikte, hals och dekolletage. Ser till att huden är jämn och behåller sin elasticitet. Skyddar mot fria radikaler tack vare antioxidanta egenskaper som håller tillbaka för tidigt åldrande av huden.
Behandlingsområde ansikte
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER