micellar biphasic

CLEANSING SOLUTIONS

Dubbelverkande sminkborttagare med hög tolerans för ögon och läppar. Avlägsnar skonsamt smuts och smink, även vattenfast, utan att lämna en fet hinna.
150 ml

Dubbelverkande sminkborttagare med hög tolerans för ögon och läppar. Avlägsnar skonsamt smuts och smink, även vattenfast, utan att lämna en fet hinna.

DUBBELVERKANDE OCH MYCKET MILD SMINKBORTTAGNING: med micellärmolekyler som mycket skonsamt kapslar in smuts och smink. Den innehåller även solrosolja som effektivt tar bort även det mest envisa sminket och ger en mjuk känsla.

BALANSERANDE VERKAN: den aktiva postbiotikan, lactobacillus ferment, som tas fram genom fermentering av en bakterie, gynnar balansen i mikrobiotan för att stärka och bevara hudens barriärfunktion så att den är i optimalt skick.

VERKAR MOT FÖRORENINGAR: en aktiv bioteknisk ingrediens, Urban D-tox, har dubbel verkan på effekterna av föroreningar på huden: den tar bort föroreningar som hamnar på huden samtidigt som den minskar den oxidativa stress som gör att huden åldras snabbare.

solrosfröolja

lactobacillus ferment

miceller

urban D-tox

Behandlingsområde ögonområde.
användningsfrekvens och tillämpning efter rengöring.
Användningstillfälle morgon och kväll.
Clock efter rengöring, morgon och kväll.

Skaka flaskan och blöt en bomullsrondell med produkten. Torka utåt på ögon och läppar.

Kategori hemma
Ålder alla
Fas i behandlingsrutinen hygien
Hudtyp alla
anvisning På stratum corneum hamnar helt naturligt och på grund av våra vanor och faktorer i miljön: fett, smuts, svett, föroreningar, sminkrester och mikrober. Det ger direkta effekter för hudens balans och leder till: mindre lyster och matt hud, tilltäppta porer, ojämnheter, oxidation, för tidigt åldrande och ojämn hud.
Behandlingsområde ögonområde
Visa mer

I det här delen kan du fråga allt om den här produkten och behandlingen.

Du kan även besöka våra proffs på deras kliniker för att be om råd om den mest lämpliga behandlingen för din hud och få svar på dina frågor.

VISA KLINIKER
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!

medicinsk kosmetik för din hud